Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΝ Δ. ΚΟΥΡΕΤΑ

θεοδκουρΔιάθεση για κουβέντα είχε σήμερα στη Λάρισα ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, ο οποίος δεν άφησε αναπάντητη και την επίθεση που δέχθηκε το κόμμα από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Δημήτρη Κουρέτα.

Οταν του ζητήθηκε από δημοσιογράφο να σχολιάσει τα λεγόμενα του καθηγητή, ο κ. Θεοδωράκης αφού τόνισε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια, σημείωσε με νόημα ότι κατανοεί τη συμπεριφορά ενό ατόμου που είναι πικραμένος…

“Δεν θέλω να κάνω σχόλιο, γιατί υπάρχει μια πίκρα σε μερικούς ανθρώπους που θεωρούσαν δεδομένο ότι από τη στιγμή που τους δόθηκε στην αρχή μια ευκαιρία, ότι θα είναι και υποψήφιοι. Υπάρχουν άνθρωποι που πικράθηκαν, που λένε και μια κουβέντα παραπάνω.

Δεν θέλω να γυρνάω σε αυτά. Το Ποτάμι αξιολογεί κάθε στιγμή τους ανθρώπους που έχει μαζί του και είναι σαφές ότι σε κάποιες στιγμές κάναμε λάθη, όπως και έχουμε και άλλα λάθη τα οποία θα φανούν, γιατί όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί κάνουν λάθη. Και επειδή εμείς δεν είμαστε ένα κόμμα καρμπόν, δεν αντιγράφουμε κάτι, δημιουργούμε. Όταν δημιουργείς κάτι πολύ μεγάλο, υπάρχουν μικρές αστοχίες και θα υπάρξουν και άλλες μικρές αστοχίες.

Δεν πικραίνομαι. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να ξέρω ότι αυτά συμβαίνουν. Οι απογοητευμένοι γίνονται καμιά φορά λίγο υπερβολικοί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του “Ποταμιού”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ