ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΕΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

nikaia13«Υποψήφιος Πρωθυπουργός και δεν ξέρει από πόσες χώρες αποτελείται η Ευρωζώνη!! Αυτός είναι που θα διαπραγματευτεί με την Μέρκελ; Διατυμπανίζει ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν, την ώρα που όλη η κοινωνία επιθυμεί ευρύτερες συνεργασίες!! Αυτός είναι που θα ακούσει αύριο την φωνή της κοινωνίας;».

Με τα λόγια αυτά ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας σχολίασε,  μιλώντας μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο στη Νίκαια,περιοδεύοντας σε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ (Άγιοι Ανάργυροι, Κραννώνας, Κάμπος, Μικρό Βουνό, Δοξαράς, Κυπάρισσος, Ζάππειο, Νίκαια), τα λεγόμενα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα την «έπαρση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν πως έχουν ήδη κατακτήσει την εξουσία».

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε μετεκλογική συνεργασία με τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή.  Ανέφερε ότι θα συνεργαζόταν με το ΚΚΕ, το οποίο έχει ήδη αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας και ταυτόχρονα απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΔΗΣΟ και το «Ποτάμι». Επαναλαμβάνει, σε κάθε περίπτωση, ότι θα επιδιώξει αυτοδυναμία. Και αυτό, την ώρα που ο κόσμος θέλει ευρύτερες πολιτικές συνεργασίες. Δείχνει έτσι ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτο κόμμα, θα οδηγήσει σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

mikrovouno7Πράγμα που δεν αντέχει η χώρα. Αδιαφορεί για τις ανάγκες του τόπου και την πολιτική σταθερότητα, γεγονός που απέδειξε άλλωστε, εκβιάζοντας τη διάλυση της Βουλής. Δείχνει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και τα στενά συμφέροντα του κόμματός του. Δείχνει αλαζονεία, έπαρση και βουλιμία για εξουσία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

«Τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα στελέχη του θα πρέπει από τώρα να ξεκαθαρίσουν στον ελληνικό λαό τις πραγματικές τους προθέσεις για την επόμενη μέρα. Τι θα ξημερώσει για τους Έλληνες στις 26 Ιανουαρίου; Θα τεθούν οι συνθήκες ώστε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας βασιζόμενη στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου που επιδιώκουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή με απόφαση του κ. Τσίπρα θα οδηγηθούμε και πάλι στις κάλπες κινδυνεύοντας να τα τινάξουμε όλα στον αέρα; Αυτό είναι ένα από τα βασικά διλήμματα των εκλογών και τίθεται ευθέως στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που ονειρεύεται από τώρα υπουργικούς θώκους και καρέκλες», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ