ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΩΝ «ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ» ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Ανακοίνωση της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ

59821_1Ο πρωθυπουργός του φράκτη ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά «έβαλε στο μάτι» το θρησκευτικό συναίσθημα και τις θρησκευτικές ευαισθησίες των πολιτών. Η θλιβερή του εικόνα στα κανάλια, να διαβεβαιώνει, με ενσυνείδητη υποκρισία ότι «αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ από τα δημόσια κτίρια».

Η δήλωσή του αυτή, «απεικονίζει» το –υπό του μηδενός-επίπεδο των πολιτικών του θέσεων ενώ μαρτυρά, πόσο υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, σπέρνοντας φόβους και πάθη θρησκευτικής μισαλλοδοξίας. Αυτός ο θλιβερός – με ημερομηνία λήξης την 25η του Γενάρη – πρωθυπουργός, δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που κηρύττει ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος:

«Οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να έχουν υψηλή νοημοσύνη, να μιλούν με παρρησία, να περιφρονούν τα βιοτικά, να μισούν την πονηρία, να είναι ήπιοι και φιλάνθρωποι.  Έχουν χρέος να παραβλέπουν τα δικά τους συμφέροντα και να φροντίζουν για τα προβλήματα του λαού τους».

Αναρωτιόμαστε ποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορεί να διακρίνει κάποιος στον κ. Σαμαρά.  Ο κύριος Σαμαράς ο πρωθυπουργός των ψεμάτων, όπως του free wi-fi, του success story και των εικονικών παραδείσων, υπερ-πολλαπλασίασε τα προβλήματα του ελληνικού λαού που τον εμπιστεύτηκε. Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Στις 25 Γενάρη έρχεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Έρχεται η ελπίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ