ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

ελμεΑκαρπη ήταν τελικά και η χθεσινή συνεδρίαση του δσ. της ΕΛΜΕ Λάρισας αναφορικά μετην εκλογή νέου προεδρείου του οργάνου, αφού ο μοναδικός υποψήφιος που προέρχεται από τις ΣΥΝΕΚ Βαγγέλης Παλούκας δεν πήρε την απαραίτητη πλειοψηφία.

Υπέρ του κ. Παλούκα ο οποίος αντικατέστησε την κ. Μάγδα Συρόγλου που παραιτήθηκε σχεδόν μόλις εκλέχθηκε, πήρε μόνο τις 3 ψήφους των ΣΥΝΕΚ αφού οι σύμβουλοι όλων των άλλων παρατάξεων ψήφισαν “λευκό”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων που είχαν εκλέξει μαζί με τη ΣΥΝΕΚ το προηγούμενο προεδρείο, ζήτησαν να ισχύσει το ίδιο πλαίσιο που είχε συμφωνηθεί στην προηγούμενη συνεργασία με την προσθήκη να διεκδικήσει η νέα διοίκηση και αυξήσεις μισθών, ενώ απαίτησαν να παραιτηθεί από τη θέση του αιρετού στο ΑΠΥΣΔΕ ο κ. Παλούκας, αφού θεωρούν ότι δεν είναι πρέπον να βρίσκεται το ίδιο πρόσωπο ταυτόχρονα σε δύο θέσεις.

Πάντως πολλά ακούστηκαν και για το θέμα της απόσπασης του κ. Παλούκα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις από κάποιες παρατάξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ