ΔΗΜ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: «ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Να πάμε στην κάλπη με το μυαλό στην επόμενη μέρα. Όπλο στα χέρια του λαού αποτελεί το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, αφού Ε.Ε και μονοπώλια θα αυξήσουν τις απαιτήσεις τους στην προσπάθεια ικανοποίησης της ανάγκης τους για ακόμη μεγαλύτερη κερδοφορία».

Με τα λόγια αυτά απευθύνθηκε σε ένα πυκνό ακροατήριο  που γέμισε την αίθουσα του ΔΩΛ, ο γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας  που βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο γραμματέας του ΚΚΕ άσκησε δριμεία κριτική τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ , κάνοντας λόγο για «κοκορομαχίες που κρύβουν την αλήθεια από το λαό για να στηρίξουν στην ουσία τους επιχειρηματικούς ομίλους».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι… υπαλληλίσκοι της τρόικας μπορεί να φύγουν, συνέχισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αλλά «… Ε.Ε- ΕΚΤ θα είναι εδώ, όπως και το δυσβάσταχτο χρέος για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός, που έχει ανάγκη από τη δική του κυβέρνηση και την κοινωνικοποίηση του πλούτου».

Στρέφοντας τα πυρά του εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Κουτσούμπας τόνισε χαρακτηριστικά «… ας αφήσει τα σάπια περί σκληρής διαπραγμάτευσης! Το μόνο που θα κάνει θα είναι να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των βιομηχάνων, την ώρα που τάσσεται υπέρ της νέας ΚΑΠ της Ε.Ε, εχθρεύεται την εκτροπή του Αχελώου και ζητά την καταστροφή του φράγματος της Μεσοχώρας».

???????????????????????????????Κλείνοντας ο γραμματέας του ΚΚΕ επανέλαβε ότι σ’αυτές  τις εκλογές κρίνεται αν ο λαός θα δώσει «λευκή επιταγή» στην όποια αντιλαϊκή  κυβέρνηση ή θα τη δυσκολέψει ενισχύοντας το ΚΚΕ.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ