ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ

μπίζιου_στελλαΑπό τις πλέον δυναμικές παρουσίες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Λάρισας η δικηγόρος Στέλλα Μπίζιου, είναι βέβαιο ότι θα καταγράψει μια εντυπωσιακή επίδοση το βράδυ των εκλογών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα και είναι κόρη του επιχειρηματία Νίκου Μπίζιου ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ελασσόνας, αλλά και νομαρχιακός σύμβουλος.

Απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης . Κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών (MSc in Business Administration for Lawyers ) του ALBA Graduate Business School of Athens με εξειδίκευση στο Εμπορικό και το Τραπεζικό Δίκαιο. Αρχικά εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος και Συνεργάτης για τέσσερα έτη στη γνωστή Εταιρία Δικηγόρων της Αθήνας «Γ.Σ Κωστακόπουλος και συνεργάτες» και κατόπιν, ως Δικηγόρος στην Κεντρική Νομική Υπηρεσία της Τράπεζας Alpha Bank στην Αθήνα.

Το 2010 επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της Ελασσόνα και ξεκινά να εργάζεται ως συνεργαζόμενη δικηγόρος της Alpha Bank (Κεντρικά Λάρισας ) αποκτώντας ταυτόχρονα το δικό της δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Λάρισας . Το επόμενο έτος προσλαμβάνεται ως αποκλειστική Νομική Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λάρισας έχοντας την επιστασία του Τμήματος ΓΕ.ΜΗ (Γενικού Εμπορικού Μητρώου Εταιριών) του Νομού Λάρισας. Το 2014 αποκτά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης τον τίτλο της Διαπιστευμένης Διαμεσολαβήτριας. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή» απ’ όπου έλκει την ιδιαίτερη καταγωγή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ