ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ

συριζΤην ώρα που οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ περιέρχονται τα κανάλια ως ιππότες της ελεεινής τραπέζης, προβοκάροντας την ίδια τους τη χώρα με τον μπαμπούλα της έλλειψης ρευστότητας στις τράπεζες και το Grexit, η Κομισιόν παρατείνει μέχρι τις 20 Ιουνίου 2015 τα προγράμματα εγγυήσεων και ομολογιακών δανείων για τις ελληνικές τράπεζες,

κονιορτοποιώντας την κινδυνολογία τους! (Πρόκειται για ομόλογα με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, που έληγαν τον Μάρτιο, ύψους  20 δις ευρώ!).

Την ώρα που ο κ. Σαμαράς  χαρακτηρίζει «ανοησίες» τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος, η ΕΚΤ και ο κ. Ντράγκι ετοιμάζονται να λάβουν «μη συμβατικά μέτρα» για την υποστήριξη της ευρωζώνης, με την απευθείας αγορά κρατικών τίτλων χρέους, ενώ ο δεξιός υπουργός οικονομικών της Ιρλανδίας, τάχθηκε υπέρ μιας ευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θλιβερός ουραγός της γραμμής Μέρκελ ο κ. Σαμαράς, καταφεύγει σε ύβρεις και στροφή προς την ακροδεξιά,  προσπαθώντας, κρυπτόμενος,  να αποφύγει το μοιραίο.

Μάταιος κόπος! Όλα αυτά, θ’ αλλάξουν, όταν στις 26 Γενάρη αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com