ΈΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ

???????????????????????????????Οι εθελοντές και οι υποψήφιοι του Ποταμιού συνεχίζουν δυναμικά τις δράσεις τους. Αφού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία και την διοργάνωση της επιτυχέστατης περιοδείας του Σταύρου Θεοδωράκη στη Λάρισα, την οποία επέλεξε για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου επικρατείας, προχώρησαν στο επόμενο στάδιο κλιμάκωσης του προεκλογικού αγώνα.

Σε μια εξαιρετικά ευχάριστη βραδιά πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου στον πεζόδρομο της Πατρόκλου. Αυτή τη φορά αν και υπήρχε η ανάλογη κόπωση των ημερών αλλά και για  να είναι όλα έτοιμα και να υποδεχθούν τους πολλούς φίλους του Ποταμιού, το κέφι και η διασκέδαση έδωσαν το τόνο. Έχοντας αφήσει πίσω την επίσκεψη του ΣΘ στην Λάρισα την Δευτέρα και την ευθύνη που είχε η υποδοχή όλων των βουλευτών επικρατείας για μια τόσο σημαντική εκδήλωση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας, χθες η συντονιστική ομάδα δράσης του Ποταμιού βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει με αγαπημένους φίλους, εθελοντές και πολίτες  της Λάρισας.

DSC03349Το μενού είχε από όλα, μουσική από τον DJ Γιάννη, καλά ποτά από τους αυτοδίδακτους μπαρμέν και μπαργούμεν μεταξύ των εθελοντών και φυσικά πολλή πολιτική κουβέντα. Οι υποψήφιοι βουλευτές μπόρεσαν να ανταλλάξουν εντυπώσεις και εμπειρίες μεταξύ τους αλλά και με τους πολίτες. Ο συντονιστής της περιφέρειας Χρήστος Ξηρομερίτης κατάφερε για πρώτη φορά μετά από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών να πάρει μια ανάσα και να δει την οικογένεια του – που φυσικά είναι και αυτοί εθελοντές στο Ποτάμι εκτελώντας χρέη φωτογράφων και συνεργατών.

Ο υπεύθυνος τύπου Βασίλης Βλάχος εξηγούσε την χρησιμότητα των κοινωνικών δικτύων στις σύγχρονες προεκλογικές εκστρατείες αλλά και την ανάγκη προβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών που διαφοροποιούν τους υποψηφίους  του Ποταμιου στα ΜΜΕ, καθώς τα τελευταία αποτελούν το βασικό μέσο για την μεταφορά των επιχειρημάτων των κομμάτων στη κοινωνία. Ο Ντίνος Πλίτσης συζήταγε με μια παρέα Λαρισαίων για τις πρόσφατες επαφές που είχε με το Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ ο Κώστας Μπαργιώτας δήλωνε δικαιολογημένα πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος με την δυναμική της προεκλογικής του παρουσίας.

Ο Βασίλης Κυριτσάκας περιέγραφε τις εμπειρίες του με το βαν του Ποταμού στην Ελασσόνα και ο Σήφης Ιατρίδης με το Γιάννη Συνάπαλο κάναν εύστοχες αναλύσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών. Ο Γιώργος Καραβάνας έλεγε για την κοινή πολιτική διαδρομή του με τον Παναγιώτη Καρκατσούλη, τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, ενώ η Νίκη Κατσούρα δεν ξεχνούσε και λόγω του επαγγέλματος της, επιτυχημένη λογίστρια γαρ, να υπενθυμίζει σε όλους να αγοράσουν κουπόνια για να ενισχύσουν το κίνημα μαζί φυσικά με  τη βοήθεια του Μιλτιάδη Δεληχά.

Ήταν μια ευχάριστη και ξεκούραση βραδιά για όλους, μάλλον όμως η τελευταία μέχρι την 25 Ιανουαρίου, καθώς όλοι στο Ποτάμι αντιλαμβάνονται ότι πρόσφατες δράσεις και τα τελευταία αποτελέσματα ανεβάζουν πολύ τον πήχη σε πανελλαδικό επίπεδο γενικότερα αλλά κυρίως στη Λάρισα που διαθέτει μια από τις πλέον δραστήριες οργανώσεις εθελοντών όπως μαρτυρούν τα μέχρι τώρα πολύ θετικά αποτελέσματα.

Το προεκλογικό κέντρο του Ποταμιού, θε είναι στο εξής το κέντρο δράσης της ομάδας υποστήριξης του προεκλογικού αγώνα και ο χώρος υποδοχής των φίλων του κινήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ