ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ Γ. ΚΑΣΙΔΑ ΚΑΙ Σ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ

107_0073Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Κασίδα Γιάννη και Τσικριτσή Στέλιο, περιόδευσε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 15/1 στη λαϊκή αγορά του Αγίου Γεωργίου και της Νέας Σμύρνης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας οι υποψήφιοι μοίρασαν το κάλεσμα του ΚΚΕ για τις εκλογές και συνομίλησαν με παραγωγούς, πωλητές και πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Μεταξύ άλλων ο Στέλιος Τσικριτσής τόνισε:

«στην Ελλάδα υπάρχει τεράστια  δυνατότητα στην Ελλάδα να αναπτύξουμε την αγροτική παραγωγή και οικονομία. Ωστόσο, μέσα από  τη Νέα ΚΑΠ της ΕΕ η μικρή και μεσαία αγροτιά οδηγούνται σε μεγαλύτερο ξεκλήρισμα.

Οι  παραγωγοί και πωλητές των  λαϊκών αγορών, αλλά και όλες οι λαϊκές οικογένειες, στις 26 Γενάρη,  θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ίδια προβλήματα, όποιο κόμμα και αν βρίσκεται στην κυβέρνηση. Να μην αφήσουμε άλλους να αποφασίζουν για μας και για τις ζωές των παιδιών μας.  Με αγώνες να βάλουν φραγμό  στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, της ΕΕ και του κεφαλαίου. Το ΚΚΕ θα είναι εκεί, δίπλα σας , μαζί σας την επομένη των εκλογών, όπως έκανε πάντα. Κάντε την σωστή επιλογή. Με δυνατό ΚΚΕ χτυπάτε το φόβο του χειρότερου, όπως και τη μοιρολατρεία του μικρότερου κακούΜε το ΚΚΕ για να ανακτήσουμε όσα μας κλέψανε αλλά και για να βάλουμε εμπόδιο σε όλα αυτά που θα έρθουν στη νέα φάση της επιτήρησης, των εξάμηνων, των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών που είναι τα ευαγγέλια της ΕΕ.  Σ΄ αυτή την στρατηγική κατεύθυνση συμφωνούν πλήρως οι δυο πόλοι ο «δεξιός» της ΝΔ και ο «αριστερός» του  ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Γιάννης Κασίδας σημείωσε:

Καμία ανοχή να μη δείξετε, όλοι εσείς οι άνθρωποι του μόχθου σε καμιά κυβέρνηση εντός των τειχών της ΕΕ, των μνημονίων διαρκείας, των αντιλαϊκών νόμων που ήρθαν και που κανένας από τους δύο διεκδικητές της κυβερνητικής καρέκλας δεν αμφισβητεί.

Τόσο μάλιστα αριστερός που τρέχει να σώσει το «κοινό του σπίτι» με τη ΝΔ, την ΕΕ και το ευρώ, δίνοντας συνεχώς διαπιστευτήρια στα μεγάλα αφεντικά, το κεφάλαιο.

«Δεν χρωστάτε σε κανέναν, σας χρωστάνε όλοι. Όλοι αυτοί που ζούνε από τον ιδρώτα μας και προορίζουν τα παιδιά μας για το σκλαβοπάζαρο της ανάπτυξης τους.

Τη συνενοχή του ΚΚΕ γυρεύουν με θράσος, αστικά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που μάλιστα αυτοαποκαλούνται «αριστερά»! …

Να τη χαίρεται την «αριστερά» του! Ο λαός μας χόρτασε από σωτήρες, δεξιούς, αριστερούς, νεοφώτιστους, έμπειρους, κάθε κόμματος και κάθε διαχειριστικής κοπής.

Καμία ανοχή σε κυβερνήσεις που δίνουν χέρι βοήθειας στο σύστημα. Γιατί το σύστημα είναι ο αληθινός μας αντίπαλος.

Έχουμε επιλογή. Δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση με Δυνατό ΚΚΕ παντού και στη Βουλή!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ