ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ

συναπΑνθρωπος της αγοράς ο Ηλεκττρολόγος Μηχανικός Γιάννης Συνάπαλος πήρε φέτος την απόφαση να μπει στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού, θέλοντας να αξιοποιήσει την εμπειρία που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική του καριέρα προς όφελος του τόπου μας. Ποιός όμως ε΄ναι ο Γιάννης Συνάπαλος:

Γεννήθηκε  στην Βερδικούσα Ελασσόνας το 1960 .  Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός,  απόφοιτος της Πολυτεχνικής  Σχολής  του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .

Από το 1984 έως και σήμερα εργάζεται ως  ελεύθερος επαγγελματίας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός  και είναι κύριος μέτοχος κατασκευαστικής εταιρίας . Στα πλαίσια της εταιρείας του, μελέτησε και κατασκεύασε εκατοντάδες μικρά και μεγάλα Δημόσια και Ιδιωτικά έργα, με επιτυχία και  επαγγελματισμό .

Σε όλη αυτή την επαγγελματική ζωή συνεργάστηκε με πλειάδα ανθρώπων και φορέων του Δημοσίου και επιχειρούσε  πάντα να επιλύει κάθε δύσκολο ή απαιτητικό ζήτημα  με τη συνεργασία. Ως άνθρωπος της αγοράς, με αυτή τη μακροχρόνια εμπειρία,  έχει εμπεδώσει αυτή την κουλτούρα της συνεργασίας και της συναίνεσης, η οποία σήμερα είναι πάνω από όλα απαραίτητη για να πάει μπροστά ο τόπος.

Εχει  ένα γιό, που ζει και εργάζεται στην Γενεύη της Ελβετίας καθώς και  δύο εγγονούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ