ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΟΣΑ Η ΝΔ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΟ Λάρισας για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΚΕΑς αφήσουν την κλάψα οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Την συνενοχή του ΚΚΕ ζητάνε για όσα είναι δεσμευμένοι να κάνουνε αν γίνουν κυβέρνηση. Ασφαλώς χρειάζονται ένα αριστερό άλλοθι, και δεν υπάρχει καλύτερο τέτοιο από το ΚΚΕ, αφού στο ΚΚΕ έχει εμπιστοσύνη ο λαός, γνωρίζει ότι είναι εγγύηση και ότι δε θα τον πουλήσει! Πίεση επιδιώκουν να ασκήσουν με τον τυχοδιωκτισμό τους στον αριστερό, ριζοσπάστη κόσμο.

Και επειδή κατανοούμε την αγωνία τους, να τους πούμε να μην ανησυχούνε! Κυβέρνηση θα βρούνε τρόπο να φτιάξουνε. Τόσους πρόθυμους γυρολόγους μαζέψανε, όπως η καινούρια τους συνιστώσα οι μνημονιακοί, οι Κουρουπλής, Βουδούρης, Παραστατίδης, Τζάκρη, Λιβάνης, Τόσκας, Πελεγρίνης, Τσουκαλάς και ο κατάλογος των μεταμελημένων μαγδαληνών δεν έχει τελειωμό!

Βεβαίως, κατανοούμε  την ανησυχία τους. Πάση θυσία η κυβερνητική καρέκλα,  πάντα «για την κοινωνική σωτηρία, την υπεράσπιση του δημόσιου πλούτου και την ανάκτηση των εργασιακών δικαιωμάτων», και λοιπά… χαριτωμένα, όπως με περισσό θράσος αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Μόνο που δεν μας λένε οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη κι αυτά τα ψίχουλα που υπόσχεται το κόμμα τους για την ακραία φτώχια, πώς θα τα δώσουνε, αφού όχι μόνο δεν το επιτρέψουν οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί, οι ρυθμοί ανάπτυξης και όλα όσα συνιστούν τις «δεσμεύσεις στους εταίρους» τους, αλλά νέα μέτρα έρχονται είτε με το δικό τους διαχειριστικό μείγμα είτε με αυτό της ΝΔ. Νέα μέτρα προβλέπει το κοινό τους σπίτι με τη ΝΔ, η ΕΕ για την οποία κόπτονται. Για τη διάσωση των ευρωπαϊκών μονοπωλίων. Αυτό που ήδη κάνουν τα «αδελφάκια» τους αριστερά κόμματα σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία.

Κι όλα αυτά μόνο για όσους βρίσκονται πάνω από το όριο της φτώχιας. Δηλαδή η οικογένεια που ζει με 801ε και δε βρίσκεται στο όριο της στατιστικής τους, ασφαλώς δεν έχει να περιμένει τίποτα από το ΣΥΡΙΖΑ, όπως επανειλημμένα διακηρύττουν τα στελέχη τους! Πόσο μάλλον αφού και αυτοί θα παραλάβουν «καμμένη γη»!  Να τη χαίρονται την «αριστερά τους»! Την «αριστερή» μελλοντική κυβέρνηση του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, των μονοπωλίων.

Τι σχέση μπορεί να έχει το ΚΚΕ με όλα αυτά;;;; Το ΚΚΕ είναι και θα είναι εκεί για να αντιπαλεύει όλα όσα η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα αφεντικά τους προσκυνάνε.

Ο λαός μας χόρτασε από σωτήρες. Καμία ανοχή σε κυβερνήσεις που δίνουν χέρι βοήθειας στο σύστημα. Στις 26 Γενάρη Δυνατό ΚΚΕ για δυνατό λαϊκό κίνημα. Αυτή είναι η μόνη ελπίδα του λαού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ