ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ  

makrixwri«Ρωτώ όλο το τελευταίο διάστημα, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, πως θα χρηματοδοτηθούν οι ταμειακές ανάγκες της χώρας, σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς έσοδα από φόρους και χωρίς δάνεια από την τρόικα. Λίγες μέρες πριν οι Έλληνες οδηγηθούν στις κάλπες ευτυχώς έλαβα την απάντηση. Όχι μόνον εγώ, αλλά και όλοι όσοι είχαν την ίδια απορία. Η χώρα μας λοιπόν θα κόψει χρήμα! Θα τυπώσει 100 δισεκατομμύρια ευρώ για να μπορούν να πορεύονται μόλις αναλάβουν. Η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Ραχήλ Μακρή μας άνοιξε τα μάτια. Απλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μόνο 100 δις; Ελπίζω οι λαλίστατοι σύντροφοι της Ραχήλ Μακρή στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας να μας εξηγήσουν γιατί θα τυπώσουν μόνο 100 δις και όχι το σύνολο του χρέους, ώστε να μην χρωστούμε τίποτα; Ή γιατί δεν τυπώνουμε και λίγα παραπάνω να τα μοιράσουμε στον κόσμο και να γίνουμε η χώρα με τους πιο ευτυχισμένους πολίτες σε ολόκληρο τον πλανήτη;». Με τα λόγια αυτά από το Μακρυχώρι όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών του σε περιοχές του Νομού, ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας σχολίασε τα όσα υποστήριξε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ραχήλ Μακρή.

 

«Δεν είναι μαθητευόμενοι μάγοι. Ούτε ένας θίασος πολυφωνικός που προκαλεί σαν άλλη Βαβέλ ένα ακουστικό αλαλούμ. Είναι κάτι πολύ περισσότερο και πιο σοβαρό: είναι ένας επικίνδυνος θίασος, με κρυφό πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται στην άγνοια και την αλαζονεία. Το πρότυπό τους είναι η Αργεντινή και η Βενεζουέλα, χώρες πτωχευμένες με τον λαό στα όρια της επιβίωσης. Αυτό επιδιώκουν και για την Ελλάδα;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής Λαρίσης.

 

«Σε μια χρονική στιγμή όπου τα ταμειακά αποθέματα της χώρας μειώνονται επικίνδυνα και το πρωτογενές πλεόνασμα τίθεται σε αμφισβήτηση, ο κ. Τσίπρας και οι υποψήφιοι βουλευτές του στέλνουν στις αγορές, αλλά και στις κυβερνήσεις ολόκληρης της Ευρώπης σήματα δημοσιονομικού εκτροχιασμού, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να εφαρμοστεί ποτέ η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ελληνικός λαός δεν θα ρισκάρει να πάνε χαμένες οι θυσίες τόσων χρόνων. Ο ελληνικός λαός έχει και κρίση και μνήμη για να θυμηθεί τι έγινε με το “λεφτά υπάρχουν”. Δεν θα κάνει για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Θα στηρίξει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά στέλνοντας σε ολόκληρο τον κόσμο μήνυμα σιγουριάς και ευρωπαϊκής ασφάλειας» κατέληξε ο κ. Κέλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ