ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑΞεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από επιχειρήσεις, επαγγελματίες και συλλόγους για συμμετοχή στην 10η  Πανελλήνια Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων στο διάστημα 11 – 15 Φεβρουαρίου 2015 στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Τα έντυπα δηλώσεων συμμετοχής και όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων www.larissa-dimos.gr ενώ για πρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν  στο 2413-500-237 (κα. Λία Γκουντρουμπή) καθώς και στο e-mail: georgiki.ktinotrofiki@larissa-dimos.gr

Οι ενδιαφερόμενοι στην δήλωση συμμετοχής δεν θα πρέπει να παραλείψουν να συμπληρώσουν τα στοιχεία για τη μετόπη του stand, τον κατάλογο εκθετών καθώς το εάν πέρα της απλής καταχώρησης επιθυμούν διαφήμιση στον κατάλογο εκθετών. Η προθεσμία για διαφημιστικές καταχωρήσεις λήγει την 25η Ιανουαρίου 2015.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται με συνημμένο το καταθετήριο της προκαταβολής και ύστερα από συνεννόηση με την κα. Λια Γκουντρουμπή (τηλ 2413-500-237) στο Πρωτόκολλο του Δήμου (1ος όροφος) ή στο e-mail:georgiki.ktinotrofiki@larissa-dimos.gr ή  στο fax: 2410 – 250 699

Η Έκθεση αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον γεωργοκτηνοτροφικό ή τον περιβαλλοντικό τομέα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Φιλοδοξία της νέας δημοτικής αρχής είναι  να αναδειχθεί ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις για τον αγροτοδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.
Παράλληλα στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Γεωργικής-Κτηνοτροφικής-Περιβαλλοντικής Έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες και παρουσιάσεις με θέματα σχετικά με το αντικείμενο της έκθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ