ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗ ΝΔ.

g1«Μόλις σήμερα ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως τον ενδιαφέρει την επομένη των εκλογών ο σχηματισμός μιας ισχυρής κυβέρνησης φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Ανεξαρτήτως της αυτοδυναμίας ή μη, ο Αντώνης Σαμαράς κρατώντας στάση εθνικής ευθύνης, μιλάει για τη συγκρότηση ενός πανεθνικού, ισχυρού, μετώπου, το οποίο θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για συμμαχία με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τις δυο δυνάμεις δηλαδή που τάσσονται κατά της ευρωπαϊκής πορείας. Η διαφορά είναι εμφαντική» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση  στους Γόννους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απαντήσει με ποιον θα σχηματίσει κυβέρνηση την επομένη των εκλογών αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις αυτής της χρονικής στιγμής –και αυτό κρατήστε το- και έρθει πρώτο κόμμα. Σε ποια κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα στηριχθεί; Με ποιους θα συνεργαστεί για να σχηματίσει κυβέρνηση;

g2Με τη ΔΗΜΑΡ; Μα η ΔΗΜΑΡ δεν θα είναι στην επόμενη βουλή, φρόντισε να τη διαλύσει ο ίδιος ο Κουβέλης με χαριστική βολή του Αλέξη Τσίπρα.

Με τους ΑΝΕΛ μήπως; Μα ούτε αυτό το λαϊκιστικό μόρφωμα θα είναι στο κοινοβούλιο

Με το ΚΚΕ; Το έχει απορρίψει πολλές φορές το σενάριο ο Περισσός.

Μήπως θα συνεργαστούν με το νέο κόμμα του Παπανδρέου; Με τον άνθρωπο που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο χωρίς να διαπραγματευτεί το παραμικρό, ανατινάσσοντας έτσι την ελληνική οικογένεια ή την ελληνική επιχείρηση;

Ή μήπως κάνουν όνειρα για το Ποτάμι, που οι ίδιοι το κατηγορούσαν ως το Ποτάμι της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων τα οποία επιθυμούν και πάλι να αποκτήσουν ρυθμιστικό ρόλο μέσω του υπαλλήλου τους. Με ποιον λοιπόν θα σχηματίσουν κυβέρνηση;

Μένει η Χρυσή Αυγή. Δεν το χωρά ο νους μου, ούτε φυσικά και κανενός υγιούς πολίτη πως θα μπορούσαν τα δυο άκρα να γίνουν ένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος βουλευτής.

Παράλληλα μιλώντας για τον αγροτικό τομέα ο κ. Κέλλας τόνισε πως «στόχος της ΝΔ είναι ο πρωτογενής τομέας να συνδράμει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας με παράλληλη ενδυνάμωση των ελληνικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων. Προς αυτή τη κατεύθυνση, αγωνιζόμαστε στο εσωτερικό περιβάλλον με θεσμικές αλλαγές,  αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που διαθέτουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες, όχι μόνο των αγροτών μας, αλλά όλης της ελληνικής περιφέρειας. Στόχος μας, να στηρίξουμε το αγροτικό εισόδημα και να επενδύσουμε στην ανάπτυξη της υπαίθρου» κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ