ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ν. ΦΛΩΡΟΥ

10x15Αν και είχε αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή για πολλά χρόνια ο πρώην βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Νίκος Φλώρος, φαίνεται ότι είχε αναπτύξει πολύ ισχυρούς δεσμούς με τους κατοίκους του νομού οι οποίοι τον στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση.

Σε κάθε του εμφάνιση αλλά και στην επικοινωνία που έχει μαζί τους φαίνεται ότι πολλοί είναι αυτοί που θα αποτελέσουν το όπλο του σε αυτή τη μάχη για να μπει στη Βουλή.

Αλλωστε το παραδέχεται και ο ίδιος που σε συνομιλίες του αναφέρει:

“Κάθε προεκλογική μάχη είναι, ούτως ή άλλως,  μια συναρπαστική διαδρομή. Αισθάνομαι πράγματι πολύ συγκινημένος από την αποδοχή που συναντώ από τους συμπολίτες μου για την εκ νέου υποψηφιότητά μου. Οι άνθρωποι δεν με έχουν ξεχάσει και εξακολουθούν να με περιβάλλον με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Πολλοί είναι αυτοί που από την πρώτη στιγμή, ανιδιοτελώς, στέκονται στο πλευρό μου. Αυτοί οι συμπολίτες μου είναι, σε μέγιστο βαθμό, η πρόσθετη αιτία που με οδήγησε στην απόφαση να πολιτευθώ. Όλους αυτούς θέλω να εκφράσω στην επόμενη Βουλή.

Γνωρίζω τις δυσκολίες και τις πικρίες των ανθρώπων που έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Όλες αυτές οι θυσίες δεν πρέπει να χαθούν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ