ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΟΤΑΝέα μεγάλη εκτός νίκη σημείωσε σήμερα στις Σέρρες η ομάδα του Τυρνάβου επικρατώντας με 1 – 0 του τοπικού Εθνικού. Ετσι η ομάδα του Απ. Χαραλαμπίδη παραμένει αήττητη για 7ο συνεχές παιχνίδι και αρχίζει να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Όττα στο 42’ ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας του Εθνικού Σερρών αφού Χατζηδημητρίου του έδωσε κατά λάθος πάσα και με σουτ έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Τυρνάβου θέλησαν να διατηρήσουν τα κεκτημένα αν και ο Εθνικός Σερρών επιχείρησε να φέρει το ματς στα ίσα. Απείλησε με τον Μαρίνου στο 49’, 53’ και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 86’, όταν ο Ναστέφσκι εκτέλεσε το φάουλ, όμως ο Πρίφτης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Σε γενικές γραμμές, ο Τύρναβος αμύνθηκε καλά, πίεσε ψηλά και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) αντίκρισε ο Κυριάκος στο 90+5’.

Συνθέσεις

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος (66′ Κοντσίδης), Μερεσιώτης, Κουκόλης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου (66′ Ναστέφσκι), Σαββίδης, Λαζαρίδης, Μαρίνου, Τσιλούλης, Ελευθεριάδης (46′ Κρεββατάς).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Ποκόνγκ (76′ Γεωργίου), Ότα (67′ Αλεξίου), Κυριάκος, Παπασάββας (58′ Μιλουτίνοβιτς), Χαλούλος, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ