ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

000_0019Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή δεκάδων φίλων των θεαματικών περιστεριών από όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε σήμερα η πανελλήνια συγκέντρωση που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος ιδιοκτητών θεαματικών περιστεριών.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, που συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στην πλατεία του Αμπελώνα, επισκέφθηκαν εκτροφές στο Βρυότοπο και στον Αμπελώνα και παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τις επιδείξεις του πετάγματος και της προσγείωσης των περιστεριών (ουτζίτικων).

000_0013Βλέμματα στραμμένα στον ουρανό, με εκπαιδευμένα μάτια που διέκριναν τα περιστέρια – κουκίδες που πετούσαν εκατοντάδες μέτρα ψηλά, πτήσεις και προσγειώσεις – κάθετες εφορμήσεις που θύμιζαν αεροσκάφη σφυρίγματα οδηγιών και χειροκροτήματα συνέθεταν ένα υπέροχο σκηνικό που έδειχναν να το ζουν με το δικό τους τρόπο οι συγκεντρωθέντες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα στο κέντρο Ακρόπολη του Αμπελώνα, ενώ οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα συγκέντρωση τον Ιανουάριο του 2016.

000_0015Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου θεαματικών περιστεριών Αμπελώνα Βασίλης Τοκμάκης, τόνισε ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την αναβάθμιση της συγκέντρωσης στοχεύοντας να κάνει τον Αμπελώνα πανελλήνιο σημείο αναφοράς και πραγματοποίησης εκδηλώσεων για τα θεαματικά περιστέρια.

000_0018

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ