ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε σαφείς “εσωκομματικές” αιχμές αλλά και διάθεση για οξεία κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε σήμερα στο εκλογικό κέντρο της Πατρόκλου το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την εκλογική περιφέρεια της Λάρισας.

«Σήμερα συναντιόμαστε για να επιβεβαιώσουμε την απόφαση να δώσουμε τη μάχη για την ανεξαρτησία, τη δημοκρατία και τη μεταπελατειακή  Ελλάδα. Σήμερα καλούμαστε να παλέψουμε οργανωμένα στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου  για τις αρχές και τις αξίες που δεν πουλήθηκαν στα παζάρια των σκοπιμοτήτων, στο πλευρό αυτών που δεν δέχτηκαν να γίνουν υποχείρια των μιντιακών  και επιχειρηματικών συμφερόντων», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υπεύθυνος τύπου του Κινήματος στη Λάρισα Βασίλης Ραούλης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε σύντομο χαιρετισμό του ο βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος Φίλιππος Σαχινίδης  έκανε λόγο για «… κάλεσμα των πολιτών να κάνουμε μια νέα αρχή», επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που  όπως είπε δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Παπανδρέου για συναίνεση ενώ δεν δίστασε να παραλληλίσει τις εξαγγελίες Τσίπρα  από τη Θεσσαλονίκη με «τα Ζάππεια του Σαμαρά!»

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αλέξανδρος Γκάτσικος

Γιώργος Ζαούτσος

Κων/νος Καγκελάρης

Αγλαΐα  Κουτσούκη

Αθηνά-Μαρία Μαυρατζά

Βασίλης Ντούλας

Στέφανος Παπανώτας

Ελένη Σακοράφα

Φίλιππος Σαχινίδης

Χαρίλαος Τσιουβελακίδης

Μιλτιάδης Τσιοφλίκης

 

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ