Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

καμΒέβαιος για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά που θα ξεπερνά τις 8 μονάδες εμφανίστηκε από τη Λάρισα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να δώσουν υψηλά ποσοστά και στους ΑΝΕΛ για να εμποδιστεί η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα τόνισε ότι θα είναι τέτοιο το αποτέλεσμα των εκλογών που θα σημάνει το τέλος των Σαμαρά και Βενιζέλου και προέβλεψε ραγδαίες ανακατατάξεις που θα οδηγήσουν στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Απαντώντας σε ερώτηση του paidis.com δήλωσε στενοχωρημένος που ο φίλος του Χρήστος Ζώης που εξέφρασε τη στήριξή του στη ΝΔ του Αντ. Σαμαρά, αν και δήλωσε ότι παραμένουν φίλοι. Παράλληλα τόνισε ότι πολλά στελέχη του κόμματος του κ. Ζώη συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ.

101_0744Πάντως κράτησε αποστάσεις και από τον Κ. Καραμανλή χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την πολιτική του στάση. Τον κ. Καμμένο πλαισίωναν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο νομό, για τους οποίους ο πρόεδρος τωνΑΝΕΛ υποστήριξε ότι συγκροτούν ένα από τα ισχυρότερα ψηφοδέλτια στη χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ