ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΩΜΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ

???????????????????????????????Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους Βουλευτές Γιώργο Λαμπρούλη και Ευαγγελία Λίτσα,  επισκέφτηκαν την Κλινική Θωμά και μίλησαν σε εργαζόμενους.

Στην ομιλία ο Γιώργος Λαμπρούλης,  ανάμεσα στα άλλα, επεσήμανε: “Διάβασα σήμερα στην εφημερίδα ένα σχόλιο που έκανε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει όπως κυβέρνησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, παίρνοντας σκληρές αντιλαϊκές αποφάσεις και στέλνοντας τα ΜΑΤ να καταστείλουν εργατικές – λαϊκές διαδηλώσεις. Κι έβγαζε, η εφημερίδα, το συμπέρασμα ότι “αυτό είναι καλό γιατί τη δημοκρατία” γιατί “έτσι θα πάψουμε να ζούμε με το ρομαντικό μύθο της Αριστεράς της … καθαγιασμένης και της κατατρεγμένης , με τους αγώνες και τους αγωνιστές της.”

Να γιατί εμείς λέμε ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εκτός όλων των άλλων, θα λειτουργήσει και αποπροσανατολιστικά για το λαό και συκοφαντικά για την Αριστερά. Διότι βλέποντας τα πεπραγμένα της ο λαός μπορεί να σκεφτεί ότι “η Αριστερά είναι το ίδιο με τους άλλους” και να βγάλει το συμπέρασμα πως “ούτε στην Αριστερά υπάρχει ελπίδα για το λαό”.

Απ’ αυτή την άποψη ο πραγματικός αριστερός, ο ριζοσπάστης, γενικότερα ο προοδευτικός άνθρωπος θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ αν θα δώσει την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί, αν, παρασυρόμενος από το “ρεύμα”, το κάνει, θα συμβάλλει, έστω και χωρίς να το θέλει, στην συκοφάντηση του ρόλου και της ιστορίας της Αριστεράς.

Βεβαίως, εμείς λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει εξελιχθεί σήμερα, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική Αριστερά.

Γιατί η πραγματική Αριστερά δεν συζητάει με τους εχθρούς του λαού, τους εκπροσώπους των ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, για το πως θα κυβερνήσει, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του.

Γιατί η πραγματική Αριστερά δε δηλώνει πίστη και υποταγή στα καπιταλιστικά αφεντικά της ΕΕ και του ΔΝΤ, στα ιμπεριαλιστικά γεράκια του ΝΑΤΟ.

Οι του ΣΥΡΙΖΑ που τα κάνουν αυτά, και πολλά άλλα παρόμοια, μπορεί να δηλώνουν αριστεροί, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ