ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Αντώνης Αδάμου, υποψήφιος βουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ

oloi1Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και η  πολιτική ζωή της χώρας κατακλύζεται από εκβιαστικά διλήμματα και ιδεολογική τρομοκρατία.

Στο πολιτικό προσκήνιο επανήλθαν τα σενάρια περί Grexit, πιθανής χρεοκοπίας της χώρας, πιστωτικό γεγονός και άλλα πολλά. Σενάρια εκφοβισμού εκπορευόμενα από τα Κυβερνητικά επιτελεία με σκοπό να βιάσουν τη λαϊκή θέληση, να ποδοπατήσουν τις διαθέσεις ανατροπής αυτής της πολιτικής, να αλλοιώσουν την καταδίκη της κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. αποτελεί την πλέον μισητή κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Είναι ζήτημα ΤΙΜΗΣ για τον ελληνικό λαό να μαυρίσει τα Μνημονιακά συνεταιράκια, να τους στείλει πραγματικά στα εκλογικά τάρταρα.

Δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε άλλη απάντηση σε κόμματα που θέλησαν να ξεπεράσουν οι καπιταλιστές την κρίση τους πάνω στα συντρίμμια των λαϊκών δικαιωμάτων, στην καταβαράθρωση του λαϊκού εισοδήματος, στη μαζική φτώχεια και εξαθλίωση.

Σε κόμματα που τρομοκρατούν, συναγελάζονται με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, εντείνουν την καταστολή, θέτουν νέα τρομοκρατικά διλλήματα με σκοπό να περάσει «δια πυρός και σιδήρου» η λογική τους πως άλλη λύση ΔΕΝ υπάρχει.

Την ίδια ώρα Ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να σηκώσει το γάντι της σύγκρουσης, υποκύπτει σε κάθε δίλλημα που του θέτουν απαντώντας πως ΔΕΝ αμφισβητεί ΤΙΠΟΤΑ από τα «Ιερά και τα όσια» των επιλογών τους. Περιγράφει μια ειδυλλιακή κατάσταση στην οποία και ο ελληνικός λαός θα απαλλαχτεί από τα Μνημόνια και οι δανειστές ΔΕΝ θα ΘΥΜΩΣΟΥΝ!!!

Όμως ο λαός εύγλωττα λέει «πως ΔΕΝ γίνεται και η πίτα να είναι ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος…»

Είναι ζήτημα αποφασιστικής σημασίας να σταματήσει ο λαός να δίνει πολιτικό «ΡΑΝΤΕΒΟΥ στα ΤΥΦΛΑ» με όσους του φαντάζουν κάπως καλύτεροι από αυτούς που κυβερνούν τώρα.

Ας αναλογιστούμε πόσες φορές επιλέχθηκαν, στην πρόσφατη ιστορία, κυβερνήσεις, ώστε να απαλλαγούμε από τους προηγούμενους και αυτές αποδείχθηκαν ακόμη χειρότερες…

Ο Γ. Παπανδρέου των Μνημονίων και του ΔΝΤ επιλέχθηκε ώστε να φύγει ο Κ. Καραμανλής ο νεότερος του Βατοπεδίου και της Ζήμενς, ο οποίος είχε επιλεχθεί για να φύγει ο Κ. Σημίτης…

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να πέφτει σε τέτοιες αδιέξοδες λογικές, είναι άδικο για ένα λαό με αγωνιστικές παραδόσεις και θυσίες να σύρεται από εδώ και από εκεί, έρμαιο κομμάτων που ΔΕΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντά του, αντί να χαράσσει το δικό του δρόμο και προοπτική.

Προσπερνάμε τα εκβιαστικά διλλήματα που θέλουν το λαό στη γωνία, απορρίπτουμε τα παραπλανητικά διλλήματα εξ αριστερών «Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ».

Καλούμε κάθε αγωνιστή, κάθε ριζοσπάστη, κάθε αριστερό να σκεφτεί αν θέλει να δώσει νέες «λευκές επιταγές», αν θέλει να σημάνει αγωνιστικό σιωπητήριο με την αντικαπιταλιστική αριστερά λεηλατημένη εκλογικά και το λαό ανοργάνωτο – ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ του «να φύγουν αυτοί» με ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ…

Απευθύνουμε στον εργαζόμενο λαό αγωνιστικό κάλεσμα σύγκρουσης με τις αιτίες της κρίσης, καταδίκης της ουσίας όσων βιώνουμε με μαζική υπερψήφιση του Ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com