ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΥΡΝΟΛΥΜΠΗ Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο ότι, κατόπιν απόφασης του κ. Ανδριανού σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων, όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα Τύρναβος – Ολυμπιακός

δεν θα  επιτρέπεται να προσέλθουν στον περιβάλλοντα χώρο του Αλκαζάρ ούτε στις κερκίδες αυτού με διακριτικά οποιασδήποτε ομάδας συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενούμενης.

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ευελπιστεί ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο Αλκαζάρ και θα δημιουργήσει μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα επαληθεύοντας τις προσδοκίες για ένα παιχνίδι γιορτή.

Όσον αφορά τα εισιτήρια η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ξεκινάει αύριο (Τρίτη) την προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σε συγκεκριμένα καταστήματα στον Τύρναβο, στη Λάρισα και στον Αμπελώνα.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο, ανεξαρτήτως θύρας, μπορούν να απευθυνθούν στα κάτωθι καταστήματα:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

– ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΡΕΖΑΣ

– ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

– ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΪΤΗΣ

– ΠΑΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΤΑΜΠΟΣΗΣ

– ΠΑΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΝΤΑΟΥΚΑΣ

– ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΠΑΚΟΣ

– ΚΑΦΕ ΕΝ ΤΥΡΝΑΒΩ

ΛΑΡΙΣΑ

– KAΦΕ PANE D’ORO

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

– ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΒΟΓΓΟΛΗΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

– ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη) η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ, από τις 10:00.

* Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 συνιστά στον κόσμο να προμηθευτεί εισιτήρια από αύριο ή την Τετάρτη το πρωί, ώστε να αποφευχθεί τυχγόν συνωστισμός πρίν την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ