ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  50

koresΜπήκαμε επιτέλους και στην τελική ευθεία ακροατή μου, ελάχιστες πλέον οι μέρες πριν οι… δρομείς κόψουν το νήμα, γιατί προς το παρόν «άρχοντες» και τράπεζες μας… κόβουν τα ύπατα με τη βοήθεια των… έγκυρων και τη σφραγίδα του MEGAβεβαίως- βεβαίως!

Και πάνω που λες δημοκρατικές διαδικασίες είναι θα περάσουν, και πάνω που  η πόλωση χτυπάει  «κόκκινο», από κοντά… χτύπησε και ο Βορίδης!

«Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερά», δήλωσε κακιασμένος  και κατακόκκινος από τον Ασπρόπυργο (που τώρα που το σκέφτομαι, σημειολογικά και αυτό θέλει ψάξιμο).

Μπερδεύτηκα! Τι δεν κατάλαβα, από πού και ως που ρε Μάκη?

Διότι η ανυποψίαστη πίστευα τόσο καιρό πως στη Δημοκρατία αγαπητέ μου εκπρόσωπε είστε υπάλληλοι του τόπου, υπάλληλοι ΟΧΙ ιδιοκτήτες του!

Τι κάνω λάθος οέο?

Και πάνω εκεί που μια αναστάτωση μετά τις δηλώσεις Μάκη όσο να πεις την είχα, ήρθε να προστεθεί και η αγωνία.

Οσονούπω λοιπόν θα μάθουμε ποιος είναι επιτέλους ο νεκρός της Αμφίπολης. Κορύφωση ρε φίλε. Μια ανάσα από την κάλπη, μετά τη μεγαλειώδη σύλληψη Ξηρού και τις ομορφιές Βλαστού (προς δόξαν  του αστυνομικού ρεπορτάζ και… δαιμονίου βεβαίως- βεβαίως), κλείνουμε την… υπερπαραγωγή με πολιτισμό!!!

Κατά τα άλλα καλά. Είμαστε η προσωποποίηση της ευθύνης διατείνεται ο Βαγγέλης, να μπούμε σε ένα δωμάτιο και να τα βρούμε για να πάρουμε τη «δόση» αγωνιά ο Σταύρος (εδώ κάπου το’χασα  λίγο, μέχρι να καταλάβω παραλλήλισα με… τεκέ), ο Αντώνης κρατά πεισματικά τη μπάλα του Νικόλα μέχρι να του πει το «ποίημα» που θα πρέπει να μεταφέρει στο μπαμπά του, το ΚΚΕ όταν δε διαφωνεί για όλα μαλώνει για τα σύμβολα, ο μηχανοδηγός- αναγκαίο καλό βάζει στις ράγες το τρενάκι του Αλέξη και εν πάση περιπτώσει  όλοι έχουν ένα κακό λόγο για όλους!!

Στο  κλίμα και το πνεύμα των ημερών η εκπομπή ψηφίζει «δαγκωτό» Σωκράτη Μάλαμα. Από τη νέα δισκογραφική δουλειά του ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ακούμε  το ομότιτλο σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη.

Καλή ψήφο και … άλλο κακό να μη μας βρει!

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ