ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

DSC_1033Με τις θερμότερες ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά ξεκίνησε ο καινούργιος χρόνος για το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελώνα, από τους φίλους και τους γονείς των παιδιών του συστήματος, κατά την διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Με εκκλησιασμό των Προσκόπων στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου  ξεκίνησε η μέρα και κατόπιν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο χώρο του Δημαρχείου Αμπελώνα στο πέτρινο κτίριο.

Η εεκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Τυρνάβου Παν. Σαρχώση, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρ. Σουρλατζή, του Αντιδημάρχου Αμπελώνα Κ. Χρυσοβέργη, της προέδρου του τοπικού συμβουλίου Αμπελώνα Τ. Νταλαμπέκα Τασούλας, ενώ οι επίσημοι, μαζί με τους γονείς, τους βαθμοφόρους και τους  Προσκόπους παρακολούθησαν εικόνες από τις δράσεις των τμημάτων που πραγματοποιήθηκαν την χρονιά που πέρασε.

DSC_1016Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τους βαθμοφόρους του συστήματος, καθώς και από τον πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης για τους στόχους της νέας χρονιάς, την εκλογή νέων μελών στην ΕΚΣ, τον οικονομικό απολογισμό καθώς και για τις επικείμενες δράσεις των τμημάτων.

Το λυκόπουλο Γιάννης Δαλακώνης ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα σακίδιο από το κατάστημα «ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗΣ».

Οι γονείς των Προσκόπων ευχαρίστησαν θερμά τους εθελοντές βαθμοφόρους των τμημάτων, που αφιερώνουν τον προσωπικό τους χρόνο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, με θεαματικά αποτελέσματα όπως οι ίδιοι με ενθουσιασμό αναφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ