ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

000_0026Είναι γνωστό σε όλους ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Νίκος Φλώρος, έχοντας διαγράψει μία αξιοπρεπή πολιτική πορεία ως βουλευτής έχει δημιουργήσει άρρηκτους δεσμούς φιλίας με πολίτες σε όλο το νομό. Αυτό το κλίμα άλλωστε εισπράττει στις καθημερινές του επαφές σε αυτή τη σύντομη προεκλογική εκστρατεία.

Οι σχέσεις αυτές επιβεβαιώθηκαν και χθες στον Τύρναβο όπου ο κ. Φλώρος συναντήθηκε με φίλους από τα παλιά μεταξύ των οποίων ο πρώην δήμαρχος Στ. Δόβας, ο πρώην πρόεδρος του δ.σ. Δημήτρης Ζώης, αλλά και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Φλώρος εξήγησε ότι οι λόγοι που τον ώθησαν στην απόφαση να είναι ξανά υποψήφιος σχετίζονται με την συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας και η οποία είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

“Είναι νομίζω απολύτως σαφές πως η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δεν επιθυμεί η χώρα μας να βρεθεί εκτός ευρώ, οι επώδυνες θυσίες των πολιτών να μην έχουν αποτέλεσμα ή η χώρα να βρεθεί στη δίνη της πολιτικής αβεβαιότητας.

Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν πως στη νέα Βουλή που θα προκύψει από την αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου οι δυνάμεις της ευθύνης θα βγουν ενισχυμένες και άνθρωποι με γνώση αλλά και επίγνωση του διακυβεύματος για το μέλλον της  χώρας θα μετέχουν σ’ αυτή”, σημείωσε ο κ. Φλώρος επισημαίνοντας ότι με βάση αυτές τις πεποιθήσεις δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την άκρως τιμητική πρόταση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη Ευ. Βενιζέλος να συστρατευθεί και να δώσει τη μάχη στην πατρίδα του, τη Λάρισα, ώστε οι δυνάμεις της αλήθειας και της ευθύνης να παίξουν τον ρυθμιστικό τους ρόλο ως εγγυητές της πορείας της χώρας μας προς το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ