Γ. ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

καριπιδης2Εχοντας  βιώσει τα πέτρινα χρόνια της ανανεωτικής αριστεράς, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Γιάννης Καριπίδης, είναι κάτι παραπάνω από συνειδητοποιημένος για την ιστορική ευθύνη που έχει σήμερα το κόμμα του που βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας. Αυτό έδειξε άλλωστε και κατά την πρόσφατη παρουσίαση του ψηφοδελτίου που έγινε στην Ελασσόνα όταν μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είμαι συγκινημένος. Παλέψαμε με όλα τα παιδιά από την επαρχία Ελασσόνας, τον Τύρναβο, τη Λάρισα, τα Γρεβενά όλα αυτά τα χρόνια, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝ, από το 2,96% μέχρι το 3,2%, σε εποχές δύσκολες, χωρίς ποτέ να μαλώσουμε, ενωμένοι και σήμερα είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία. Να είμαστε εμείς η Αριστερά που θα βγάλουμε την πατρίδα από το αδιέξοδο»

Σαφές το μήνυμα και ενδεικτικό της ευθύνης που επωμίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

καριπιδης1Εν τω μεταξύ ο κ. Καριπίδης περιόδευσε και στη Λάρισα επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας επισκέφθηκε το συνεταιρισμό ΘΕΣγαλα και συνομίλησε με τον πρόεδρο Θ. Βακάλη για την πορεία και τις προοπτικές του συνεταιρισμού και στη συνέχεια το Τελωνείο και τις φυλακές Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ