ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, Ο ΝΕΟΣ, Ο ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ… ΤΟ ΣΠΟΤ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚόσμος και ντουνιάς στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του βουλευτή και εκ νέου υποψήφιου με τη ΝΔ Χρήστου Κέλλα  στο ΔΩΛ.

Στελέχη, φίλοι της παράταξης και ψηφοφόροι γέμισαν την αίθουσα, ωστόσο εκείνοι που ξεχώρισαν ήταν οι… παλιές καραβάνες!

Κατσαρός- Μαμμωνάς στην πρώτη σειρά δεν πέρασαν απαρατήρητοι, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τους ασπασθούν και να τους χαιρετήσουν κάτι που έπραξε κατά την είσοδό του στην αίθουσα και ο Χρήστος Κέλλας, πριν πάρει τη θέση του ανάμεσα στο δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου και το διοικητή των νοσοκομείων κ. Μητσιό  για να απολαύσουν  όλοι μαζί το προεκλογικό σποτάκι του υποψήφιου βουλευτή!

ΧΑΜΟΣ…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜόνο με μια λέξη μπορεί κανείς να περιγράψει την κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία Κέλλα: Χαμός!!

Με 40λεπτη καθυστέρηση προσήλθε στην αίθουσα ο εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε είναι το γεγονός πως ο γιατρός καθυστέρησε σημαντικά όταν ψηφοφόροι και υποστηρικτές που δεν κατάφεραν να βρουν θέση στην αίθουσα περίμεναν υπομονετικά στο προαύλιο και το φουαγιέ του ΔΩΛ για να του σφίξουν το χέρι και ν’ακούσουν  την ομιλία του από ηχητικές εγκαταστάσεις που είχαν στηθεί στους διαδρόμους του ωδείου.

Ε.Π.

Σ.Σ.: Πάντως μια και αναφερθήκαμε στο σποτ, πρέπει να πούμε ότι σχολιάστηκε θετικά…

Δείτε το

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ