ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

??????????Συνελήφθησαν, σήμερα (21-01-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 34χρονος, ένας 35χρονος και μια 28χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο σε επιχείρηση σκραπ, ιδιοκτησίας της 28χρονης ημεδαπής, κατά τον οποίο κατέλαβαν τον 35χρονο, προσωρινά υπεύθυνο της επιχείρησης, να κατέχει τρία (3) τσουβάλια με χαλκό, συνολικού βάρους (56) κιλών, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε αγοράσει την προαναφερόμενη ποσότητα χαλκού έναντι του χρηματικού ποσού των (100) ευρώ από τον 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Η ποσότητα χαλκού κατασχέθηκε προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ