Ζ. ΠΑΡΛΙΤΣΗΣ: ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΛΙΚαπνούς βγάζουν οι κτηνοτρόφοι που πήγαν σήμερα στην Τράπεζα για να ενημερωθούν για τα ποσά που τους πιστώθηκαν για την εξισωτική αποζημίωση του 2014 που δικαιούνται αφού η συντριπτική τους πλειοψηφία ανακάλυψαν ότι έγιναν πλουσιότεροι κατά 1 – 100 ευρώ.

Οπως ήταν φυσικό η νέα αυτή κοροϊδία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον οι κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι να στείλουν ηχηρά μηνύματα στην κυβέρνηση του κ. Σαμαρά.

Ενδεικτική του κλίματος ήταν η δήλωση που έκανε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Αμπελώνα Ζήσης Παρλίτσης, ο οποίος σημείωσε με νόημα ότι από τη στιγμή που η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΟΠΕΚΕΠΕ “άδειασαν” τον πρωθυπουργό που δεσμεύθηκε για την καταβολή της αποζημίωσης, την Κυριακή θα είναι οι κτηνοτρόφοι αυτοί που θα αδειάσουν τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ.

Ο κ. Παρλίτσης σημείωσε ότι το μήνυμα της κάλπης θα είναι ηχηρό για όλους όσοι έπαιξαν στις πλάτες των κτηνοτρόφων και επανέλαβε ότι οι κτηνοτρόφοι θα προσφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη εναντίον της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com