ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ «ΝΕΟΥΣ»…

Της Μαριάνθης Παπαδοπούλου – Υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΔΤι είναι αυτό που θέλουν διακαώς οι νέοι άνθρωποι σε κάθε κοινωνία; Μα φυσικά χώρο! Χώρο για να δημιουργήσουν, για να εξελίξουν τη σκέψη τους, να υλοποιήσουν τις ιδέες τους..

Χρειαζόμαστε χώρο στην κοινωνία και στον χρόνο για να χτίσουμε το δικό μας όραμα, για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για ένα καλύτερο μέλλον! Και ποιο είναι το χαρακτηριστικό των νέων ανθρώπων; Η ανυπομονησία! Οι νέοι άνθρωποι, από τη φύση μας, θέλουμε χώρο για να δράσουμε τώρα! Τώρα είναι λοιπόν η δική μας ώρα!

Η γενιά μου μεγάλωσε ανάμεσα σε δυο άκρα. Πρώτον, το ένα άκρο της επίπλαστης ευημερίας των ετών προ της κρίσης. Μιας ευημερίας που βασίστηκε σε ένα απηρχαιωμένο μοντέλο ανάπτυξης το οποίο τελικά απέτυχε και τις συνέπειες του οποίου βιώνουμε τώρα όλοι μας. Και δεύτερον, στο άλλο άκρο, της κρίσης, της λιτότητας, της μιζέριας, της έλλειψης προσανατολισμού και οράματος για το αύριο.

Γι’ αυτό η γενιά μου, η γενιά των νέων Ελλήνων και Ελληνίδων, που μείναμε εδώ, στον τόπο μας και παλέψαμε και στερηθήκαμε, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο για να έχουμε τη δική μας ευκαιρία. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν, δε μπορούμε να στηριχτούμε στα «θα», σε πρακτικές του χθες, σε ανεδαφικές υποσχέσεις. Δεν θέλουμε «υψηλούς κατώτατους μισθούς», θέλουμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να δουλέψουμε, να κάνουμε πράξη όσα μάθαμε και όσα ονειρευόμαστε! Θέλουμε να υπάρχουν ευκαιρίες εργασίας, αλλά και οι συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά και επιχειρηματικά εμείς για εμάς και για την κοινωνία μας! Θέλουμε να επαναφέρουμε στη ζωή μας τις αξίες και αρχές που χάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και που η κρίση έχει αναδείξει την επιτακτική ανάγκη της επιστροφής τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, θέλω να ζητήσω από όλους τους νέους, αλλά και τους «νέους» στο νου και στην καρδιά, να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία, τη μοναδική υπεύθυνη δύναμη που εγγυάται τη σταθερότητα και την επιστροφή της οικονομίας και κοινωνίας μας σε μια αναπτυξιακή τροχιά με όρους βιωσιμότητας. Ζητώ από όλους να έχουμε στο μυαλό μας τους νέους ανθρώπους όταν βρεθούμε στην κάλπη. Γιατί εμείς είμαστε το μέλλον της Λάρισας, το μέλλον του νομού και της Ελλάδας μας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ