ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΛΑΔΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

ΑΠΑΤΕΩΝΑςΣυνελήφθη χθες (21-01-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απάτη και αντιποίηση.

Ειδικότερα, ο 60χρονος μετέβη στις (13-01-2015) σε κατάστημα ψητοπωλείο της πόλης, όπου προσποιούμενος υπάλληλο του Δήμου, απαίτησε την καταβολή 500 ευρώ από τον 60χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη, προκειμένου να μην του επιβάλει πρόστιμο για περιβαλλοντική παράβαση που διαπίστωσε στο κατάστημά του.

Σε προσυμφωνημένο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο κατάστημα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 60χρονο μετά τη παραλαβή του χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι σήμερα εξακριβωμένες πληροφορίες ο 60χρονος προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΥΑ Λάρισας και επικαλούμενος διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που βρίσκεται το ψητοπωλείο ζήτησε αρχικά 3.000 ευρώ για να μην επιβάλλει πρόστιμα αρκετών χιλιάδων στην επιχείρηση, επειδή όπως ισχυρίστηκε πετούσε νερά και λίπη στο δίκτυο ομβρίων.

Στις διαμαρτυρίες και στις συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου ο απατεώνας έριξε τις απαιτήσεις του στα 500 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΛ για να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει επιείκεια. Στο άκουσμα της υπόθεσης οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΛ του ζήτησαν να πάει στην ασφάλεια και να συνεννοηθεί για τον τρόπο σύλληψης του απατεώνα όπως και τελικά έγινε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, από όπου παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ