Ν. ΦΛΩΡΟΣ: ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

10x15Συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες του νομού ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Φλώρος. «Η μάχη θα δοθεί μέχρι την τελευταία στιγμή» επισημαίνει σ’ όσους συναντά και συνομιλεί μαζί τους. Προσηνής και με βαθιά γνώση των οικονομικών θεμάτων, απαντά με αξιόπιστο και κατανοητό λόγο στις αγωνίες των πολιτών για το αύριο της χώρας.

«Σ’ αυτή τη μάχη, τονίζει, έχει σημασία οι πολίτες να γνωρίζουν τα «όχι» και τα «ναι» που το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ώστε να προσέλθουν στις κάλπες έχοντας αποκρούσει τόσο τις εμμονές και τις προκλήσεις της ΝΔ όσο και τις ψευδαισθήσεις και υπερβολές του ΣΥΡΙΖΑ».

Και συνεχίζει:  «Εμείς στο ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη λέμε «όχι» στις μονομερείς αποφάσεις και στο Grexit, στην απομόνωση της χώρας, στην συνεχιζόμενη λιτότητα, στην ακύρωση των θυσιών των Ελλήνων. Αντίθετα λέμε «ναι» στην σταδιακή ενίσχυση των εισοδημάτων, στη δίκαιη μείωση της φορολογίας, στην ενίσχυση της απασχόλησης και του κοινωνικού κράτους, στην ουσιαστική διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας για να γίνει το δημόσιο χρέος βιώσιμο εκτός από διαχειρίσιμο με εθνική διαπραγματευτική ομάδα και ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ