ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ -ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

μειμαραντωνΤο τίμημα που πληρώνει η ΝΔ και έρχεται δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις βασίζεται στη στρατηγική του φόβου που επέλεξε να ακολουθήσει σύμφωνα με δηλώσεις του Ευ. Μεϊμαράκη που φάνηκε να διαφωνεί με τις επιλογές του κόμματος.

Οι αποστάσεις από την επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθεί η ΝΔ φάνηκαν από σημερινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Alpha στις οποίες αναφέρθηκε ότι η ΝΔ επέλεξε να “επενδύσει” επικοινωνιακά στον φόβο.

Συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε: «Kακώς φάνηκε ότι επενδύουμε στο φόβο» και πρόσθεσε πως «αν σήμερα υπάρχει ελπίδα είναι γιατί το 2012 βάλαμε πλάτη».

Και συνέχισε: «Υπήρξε μια καλή επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ που μας έκανε να φαινόμαστε ότι μιλάμε σαν δανειστές. Πληρώνουμε και το τίμημα μιας κακής επικοινωνιακής στρατηγικής».

Αλλά και ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, απέδωσε τα εύσημα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τη δήλωση του, αναφορικά με τη λάθος επικοινωνιακή στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή αναπαρήγαγε τη σχετική δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σχολιάζοντας με νόημα:

“Δεν είναι τυχαίο οτι τον αποκαλούν συνείδηση της παράταξης. Μεϊμαράκης: “Πληρώνουμε την κακή επικοινωνιακή μας στρατηγική”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com