ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΔΛίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαριάνθη Παπαδοπούλου στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του νομού Λάρισας.

«Η προεκλογική περίοδος, είναι πάντα μια περίοδος που όλοι φεύγουμε από την ομαλότητα της καθημερινότητάς μας. Τα κοινά έρχονται στο προσκήνιο, ενώ τα προσωπικά ζητήματα μπαίνουν για λίγο στην άκρη. Ο κόσμος ανταλλάσει απόψεις, κάνει κριτική για τους υποψήφιους, για τα κόμματα. Γίνονται προβλέψεις. Υπάρχει μια γενικότερη εγρήγορση στην ατμόσφαιρα η οποία κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στην ώρα της κάλπης.

Και εδώ είναι το σημαντικό. Την ώρα της κάλπης, ο κάθε ένας και η κάθε μία από εμάς παύει να ακούει και να μιλάει. Είναι η στιγμή που οι πολίτες καλούμαστε να ασκήσουμε το σημαντικότερο δικαίωμα που είναι συνάμα και το ύψιστο καθήκον σε κάθε δημοκρατική κοινωνία: Το δικαίωμα – καθήκον της ψήφου..

Η κρισιμότητα της κατάστασης της χώρας μας μετατρέπει τις εκλογές που ξεκινούν σε λίγες ώρες σε μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει το μέλλον των δικών μας αλλά και πολλών γενεών. Είναι λοιπόν καθήκον όλων μας αφενός να συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία και αφετέρου να ψηφίσουμε –για πρώτη ίσως φορά- με απόλυτο γνώμονα το μέλλον της πατρίδας μας. Το δίλλημα «εμπρός με υπευθυνότητα και όραμα ή πίσω στο φαύλο χθες» είναι πιο επίκαιρο και πιο ισχυρό από ποτέ!

Σε λίγες ώρες όλοι οι πολίτες του νομού μας και της χώρας θα πρέπει να αποχαιρετήσουν τα κακώς κείμενα του χθες και να ψηφίσουν για να σταθεροποιήσουμε και να ισχυροποιήσουμε τη χώρα μας, αλλά και για εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση των ονείρων του κάθε ενός και της κάθε μιας από εμάς! Αύριο θα αποδείξουμε ότι ως άτομα αλλά κυρίως ως λαός, ενωμένοι, μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από τη μετριότητα στην οποία θέλουν να μας κρατήσουν οι δυνάμεις του χθες.

Οι Έλληνες περάσαμε πολλά και είμαστε ένα βήμα από μια εθνική ανάκαμψη και ανάταση πρωτοφανή στην ιστορία του έθνους μας. Αύριο καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα ολοκληρώσουμε την ανάκαμψη ή αν θα επιστρέψουμε στην αβεβαιότητα και στην απογοήτευση. Καλώ τους γονείς να κοιτάξουν τα παιδιά τους πριν πάνε να ψηφίσουν. Τους παππούδες και τις γιαγιάδες να κοιτάξουν τα εγγόνια τους. Τα νέα παιδιά να προσπαθήσουν να μεταφερθούν νοερά μερικά χρόνια μπροστά και να φανταστούν το μέλλον τους και πως αυτό θέλουν να είναι.

Αν όλοι μας κοιτάξουμε μπροστά είναι βέβαιο ότι θα επιλέξουμε σωστά. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος οδηγός από τα όνειρά μας για το μέλλον!

Και αυτό το μέλλον θα το κερδίσουμε όλοι και όλες μαζί αύριο και πρώτοι όλοι εμείς οι νέοι!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ