ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 2«Η συσπείρωση των ψηφοφόρων μας αυξάνεται κατακόρυφα τις τελευταίες ώρες. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι με την Ελλάδα δεν παίζουμε. Την Κυριακή παίρνουμε τη χώρα στα χέρια μας, δεν την αφήνουμε στο συνονθύλευμα των συνιστωσών, δεν διακινδυνεύουμε το μέλλον των παιδιών μας, δεν πετάμε στα σκουπίδια τις αιματηρές θυσίες τόσων χρόνων. Την Κυριακή δίνουμε απάντηση σε όλους:

από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων μέχρι τους εκπροσώπους του λαϊκισμού». Με τα λόγια αυτά ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Κέλλας έκλεισε την προεκλογική του περιοδεία, μιλώντας μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο στον Αμπελώνα.

«Η Ελλάδα θα πορευτεί στο μέλλον με ασφάλεια, ως μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, κάνοντας επιλογή σταθερότητας, ψηφίζοντας τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη», συμπλήρωσε ο κ. Κέλλας για να καταλήξει λέγοντας: «Η νίκη της ΝΔ θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων. Η χώρα δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω και η εγγύησηγι’ αυτό είναι η ΝΔ, η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών. Οι δυνάμεις του λαϊκισμού θα λάβουν το τελειωτικό τους χτύπημα. Μια νέα μέρα, πιο αισιόδοξη, πιο σίγουρη, πιο ελπιδοφόρα ξημερώνει στις 26 του μήνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ