ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 52

10906318_578914182244748_9069463940152470442_nΕκλογές ήταν και πέρασαν, εκλογές ήταν και πάνε ακροατή μου και πάμε γι’άλλα. Κυβέρνηση συνεργασίας Αλέξη- Καμμένου  με 162 εκλεκτούς παρακαλώ και ως εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της πάμε για την ανάλυση.

Διότι τι είναι η χώρα μας, μην ειν’οι  κάμποι? Και εν πάση περιπτώσει τι είναι ο άνθρωπος και δη ο ψηφοφόρος? Πολλά και φλέγοντα τα ερωτήματα και ακόμη περισσότερα τα εξαγόμενα πολιτικά συμπεράσματα (ξέρω, ξέρω λύσσα το’κανα  μα θα συνέλθω!).

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Αν αναζητούσαμε το μεγάλο χαμένο… theOscar goes to Βαγγέλης!

Πανωλεθρία για το Βενιζέλο που σε μια μεγαλειώδη επίδειξη αυτοκριτικής τα’ριξε  όλα στο… ΓΑΠ! Από κει και πέρα χαμένη η έδρα για το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, 7ο κόμμα και καταϊδρωμένο η Δημοκρατική Παράταξη και το κερασάκι στην τούρτα? Στην εκλογική του περιφέρεια στη Θεσσαλονίκη, γιατί για τη Λάρισα που πήγε να τη βγει του Σαχινίδη τα’παμε, τον  πέρασε σε ψήφους μέχρι και ο Λεβέντης!!

Πάμε και στα σοβαρά τώρα! Και ξεκινώ με καταγγελία: Είμαστε αχάριστοι, όχι,  σαν εκλογικό σώμα είμαστε απαράδεκτοι και επιμένω.

Ποιος θα μου το’λεγε  πως θα ξυπνούσα μια μέρα και θα έλλειπαν  από το Ελληνικό Κοινοβούλιο αστέρια της πολιτικής τύπου Κατερίνας  Παπακώστα, Φωτεινής  Πιπιλή  και κυρίως Άντζελας Γκερέκου, που στην ποδιά της κατά τη… μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σφάχτηκαν παλικάρια!

Εκεί δε που κλονίστηκα  ήταν με τα μαντάτα που μου ήρθαν από Τρίκαλα μεριά. Εκτός Βουλής ο ογκόλιθος που ακούει στο όνομα Μιχάλης Ταμήλος! Τα ύστερα του κόσμου, όπως πολύ εύστοχα αναφώνησε ακροάτρια στο άκουσμα της είδησης!

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το σοκ από την εικόνα της Έλλης ( μια είναι η Έλλη, μετά από κείνη την άλλη που τορπίλισαν…)με το στυλό διαρκείας στα χέρια αντί για την πένα- θεσμό καταλαβαίνετε γιατί με βρήκε το ξημέρωμα στους δρόμους!

Και για το τέλος υποψιασμένε μου κρατώ το κορυφαίο, ένα γνήσιο κρεσέντο πολιτικού πολιτισμού! ΚΑΝΕΙΣ στο Μαξίμου επί της υποδοχής του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο Σαμαράς μαθαίνω δεν άκουσε την… αφύπνιση και η σεμνή τελετή παράδοσης- παραλαβής έγινε σε επίπεδο διευθυντών( εδώ κρατώ απλά το… επίπεδο).

Υ.Γ. 92 ολόκληρα χρόνια μετά ψάχνω στους επιτυχόντες του Κοινοβουλίου και δεν βρίσκω το όνομα Παπανδρέου! Καταρρέω…

Ως κυρίαρχος λαός(κρατάω ακόμη από χθες η ψηφοφόρα) η εκπομπή προτείνει Μάκη Σεβίλογλου. Από το δίσκο του ΓΛΥΚΟ ΜΕΘΥΣΙ, σε στίχους και μουσική του ίδιου,  ακούμε ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

Με γεια  και στο κεφαλάκι μας οι λεύτερες (απ’το  ξενύχτι θα’ναι  τι να πω?)

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ