ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ  ΚΕΛΛΑΣ

Τι αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά τους προς τους πολίτες

IMG_7774-1 (2)Στα Φάρσαλα θα βρίσκεται αύριο στις 11:00 το πρωί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας για να ευχαριστήσει από κοντά τους πολίτες της επαρχίας για την ισχυρή ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Σε δήλωσή του ο επανεκλεγείς βουλευτής Χρ. Κέλλας για το αποτέλεσμα των εκλογών ευχαρίστησε όλους τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύθηκε να δώσει όλες του τις δυνάμεις για να μην διαψεύσει τις προσδοκίες τους. Αναλυτικά ανέφερε:

Χτες μίλησε ο Ελληνικός λαός και η απόφασή του είναι απολύτως σεβαστή, όπως συμβαίνει και σε κάθε δημοκρατική χώρα.

Θέλω να ευχηθώ στη νέα Κυβέρνηση, καλή επιτυχία. Εύχομαι όλα όσα αποκτήθηκαν, μέσα από τις τεράστιες θυσίες του Ελληνικού λαού, τα τελευταία χρόνια, να μην πάνε χαμένα και σε καμία περίπτωση να μην κινδυνεύσει η χώρα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των συμπολιτών μου σε όλο το Νομό, που με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου ισχυρή εντολή για να συνεχίσω να αποτελώ την φωνή τους, μέσα στη βουλή.

Δεσμεύομαι σε όλους αυτούς αλλά και σε όλους τους πολίτες του Νομού μας, πως θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου, βάζοντας όλες μου τις δυνάμεις, για να προωθήσω τα συμφέροντά τους, μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ