Γ. ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ: ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

καριπιδηςΕυχαριστίες σε όλους όσοι τον στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και ηθικά απευθύνει με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καριπίδης επισημαίνοντας ότι τώρα που ο λαός ψήφισε αξιοπρέπεια και ελπίδα ήλθε η ώρα να διεκδικήσει όλα όσα περίμενε. Αναλυτικά αναφέρει:

“Ο ελληνικός λαός έκανε μια ιστορική επιλογή ελπίδας και αξιοπρέπειας.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ξαναθέτει στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής τα μεγάλα ζητήματα της απασχόλησης, του κοινωνικού κράτους, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της διαπραγμάτευσης για την κρίση χρέους στην Ε.Ε.

Ο ελληνικός λαός επέλεξε την ελπίδα, νίκησε τον φόβο και έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη. Ολοκλήρωσε με αποφασιστικότητα και το τελευταίο βήμα για αλλαγή πολιτικής.

O ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί πως θα σχηματίσει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, χωρίς εξαρτήσεις από συμφέροντα και αμαρτωλές δεσμεύσεις.

Όλοι εμείς που πιστέψαμε σ’ αυτό το όραμα του καλύτερου κόσμου και  υποστηρίξαμε με την υποψηφιότητά μας τον ΣΥΡΙΖΑ, δώσαμε έναν δύσκολο και έντιμο αγώνα, που τελικά δικαιώθηκε  στην επικράτεια και στο Νομό μας.

Προσωπικά θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη, την ψήφο τους και την ευρύτερη ηθική στήριξή τους.

Για μένα είναι η ώρα της πράξης, να διεκδικήσουμε και να κάνουμε αυτά που λέμε και ονειρευόμαστε.

Να στηρίξουμε  τις πολιτικές  που θα ανακουφίσουν τον πόνο των ανθρώπων που πλήττονται από την κρίση.

Οι ευθύνες μας δεν τελειώνουν με μια νίκη στις εκλογές,

Όλοι μαζί μετεκλογικά θα διαμορφώσουμε την νέα μορφή της χώρας.

Υπόσχομαι  ότι θα είμαι Παρών”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com