Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΥΡΑΝΤΖΑ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

μαυραντζαΜέσα από τη σελίδα της στο facebook απάντησε η γνωστή δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αθηνά Μαυραντζά στα όσα λένε ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ περί διάσπασης και ευθυνών Παπανδρέου για τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Μαυραντζά αναφέρει λοιπόν:

“Και επειδή ήρθε η ώρα να μιλάμε ανοιχτά, θα σχολιάσω τα εξής ! Είναι δυνατόν στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλούν ότι εμείς ρίξαμε το ΠΑΣΟΚ όταν στις δημοσκοπήσεις ήταν στο 4% ; είναι δυνατό να λένε ότι το Κίνημα έκανε τρίτο κόμμα την ΧΑ;

Θεωρούν ότι με τέτοιες δηλώσεις ανοίγουν τον διάλογο; λυπούμαι βαθύτατα,αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι που δεν έχω πολιτικά καμία σχέση μαζί τους. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, το 2012 όταν εγώ ήμουν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ μου έλεγαν για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάω.

Όταν κάποιοι το 2011 έριχναν το ΠΑΣΟΚ από το 44% σήμερα ήταν στο Επικρατείας! Ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη και μετά να μιλήσουμε για το ποιοι διέλυσαν και συνεχίζουν να διαλύουν τον χώρο μας. Και επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν μας ενδιαφέρει ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Βενιζέλος, αλλά τουλάχιστον ο Παπανδρέου κατάλαβε ότι όντως τον κόσμο δεν τον αφορά.

Ακόμη και σήμερα, αντί να κατεβάσουν κάποιοι τα αυτιά και να μην μιλάνε, έχουν πάρει φόρα και λασπολογούν! Αν θέλετε να είστε μόνιμα στο 5% πείτε το ανοιχτά για να το καταλάβει ο κόσμος !”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ