ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

βουλευτές1Τέσσερις νέους βουλευτές απέκτησε ο νομός Λάρισας μετά την χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, γεγονός που μεταφράζεται σε ανανέωση κατά 50% του πολιτικού προσωπικού της περιοχής.

Σε σχέση με τη Βουλή που ολοκλήρωσε στις 31 Δεκεμβρίου τις εργασίες της στο νέο κοινοβούλιο παραμένουν η Ηρώ Διώτη του ΣΥΡΙΖΑ, οι Μ. Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας της ΝΔ και ο Γ. Λαμπρούλης του ΚΚΕ.

Αντίθετα εκτός βουλής μένουν ο Δ. Γελαλής του ΣΥΡΙΖΑ τη θέση του οποίου καταλαμβάνει η ηθοποιός Αννα Βαγενά, ο Φ. Σαχινίδης αφού το Κίνημα δεν μπήκε στη Βουλή, ο Β.Αλεξόπουλος που κατέβηκε με το ΛΑΟΣ που επίσης δεν μπήκε στη Βουλή και ο Θ. Ψύρρας που δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Τα άλλα τρία νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη Βουλή είναι ο Κ. Μπαργιώτας με το Ποτάμι, ο Β.Κόκκαλης με τους ΑΝΕΛ και η Δ. Σβερώνη με τη Χ.Α.

Αναφορικά με τα επαγγέλματα οι τρεις βουλευτές είναι γιατροί (Κέλλας, Λαμπρούλης, Μπαργιώτας), οι δύο δικηγόροι (Κόκκαλης, Σβερώνη), μία οικονομολόγος (Διώτη), μία ηθοποιός (Βαγενά) και ένας κοινωνιολόγος (Χαρακόπουλος).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ