ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

καρναβαλιΜε κυρίαρχο στοίχημα να γίνουν το Τυρναβίτικο καρναβάλι και το Μπουρανί στις 22 και 23 Φεβρουαρίου σημείο αναφοράς χαράς και κεφιού για την ευρύτερη περιοχή αλλά και ολόκληρη τη χώρα, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων από τη νέα δημοτική αρχή και τους εκατοντάδες καρναβαλιστές.

Ηδη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις για τη διοργάνωση με ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου Κ. Κουλιού, παλιού καρναβαλιστή και ανθρώπου που φιλοδοξεί,η νέα δημοτική αρχή να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στο θεσμό.

Μάλιστα σήμερα πραγματοποιείται μία ακόμη συνάντηση στις 6.30 το απόγευμα στο Εμμανουήλειο για να συζητηθούν θέματα διοργάνωσης της παρέλασης αλλά και των άλλων εκδηλώσεων, ενώ ήδη στο αμαξοστάσιο του δήμου έχουν πιάσει δουλειά οι γνωστοί καλλιτέχνες που ασχολούνται με την κατασκευή των αρμάτων με επικεφαλής του Τέλη Μπλάντα.

Οι φετινές εκδηλώσεις πέρα από την παρέλαση και το Μπουρανί την Καθαρή Δευτέρα, περιλαμβάνουν και μια καινοτομία, αφού η δημοτική αρχή αποφάσισε να διοργανώσει αμέσως μετά την παρέλαση ένα “non stop party”στην κεντρική πλατεία που θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας. Για το σκοπό αυτό θα στηθεί μία τεράστια κατασκευή στην πλατεία και σε αυτή θα εγκατασταθούν ορχήστρες και συγκροτήματα με στόχο να σώσουν το έναυσμα για το τεράστιο αυτό γλέντι στο οποίο είναι όλοι καλεσμένοι.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων, από τους διοργανωτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ