ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

DSCF2371Την καθιερωμένη πίτα των Λεσχών Πολιτισμού, των τμημάτων Αθλητικών Ακαδημιών και των σχολών εκμάθησης αθλημάτων του Δήμου Λαρισαίων, έκοψε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Εκατοντάδες παιδιά, που μετέχουν στα προγράμματα, που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Παιδείας Αθλητισμού παρακολούθησαν δωρεάν,  την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Πανηγύρι» (από τον θίασο Αθανασίου), ενώ αμέσως μετά  ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Μπατζανούλης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, δημοτική σύμβουλος κ. Ασπα Σουλούκου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Γιάννης Ταφύλλης και η διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Στ. Μπαξεβάνου έκοψαν την πίτα.

DSCF2360Ο δήμαρχος Λαρισαίων στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη λειτουργία των Λεσχών και των αθλητικών προγραμμάτων του δήμου, υπογραμμίζοντας ότι η νέα δημοτική αρχή έβαλε  τάξη στο τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων, συμπληρώνοντας πως ο Δήμος Λαρισαίων «επενδύει» στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σημειώνεται ότι οι  δέκα τυχεροί της βασιλόπιτας κέρδισαν αθλητικούς σάκους και μπάλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ