Η ΔΕΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ

ΡΕΥΜΑΝα επανασυνδέσει άμεσα η ΔΕΗ το ρεύμα σε σπίτι συνταξιούχου που ζει με την οικογένεια του άνεργου και άρρωστου γιου της, ζητά με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας καταγγέλλοντας την επιχείρηση για αναλγησία. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει την ΔΕΗ, γιατί με τη δικαιολογία των απλήρωτων οφειλών, έκοψε το ρεύμα σε συνταξιούχο στην περιοχή της Νεάπολης, που ζει και συντηρεί και την οικογένεια του άνεργου και καρδιοπαθή γιού της. Να σημειώσουμε ότι καρδιοπαθής γιός της κάνει χρήση οξυγόνου και με την διακοπή του ρεύματος μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία του, πέρα από το κρύο που αντιμετωπίζουν εδώ και 3 ημέρες.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, έχει ως πάγια θέση του, να μην κόβεται σε κανέναν άνεργο ή σε όποιον δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα.

Αξιώνει από την ΔΕΗ την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην συγκεκριμένη συνταξιούχο και σε κάθε άλλη περίπτωση που δεν μπορεί να πληρώσει.

Μ’ αυτό το αίτημα αντιπροσωπεία του ΕΚΝΛ, θα κάνει παρέμβαση στην τοπική διεύθυνση της ΔΕΗ (οδός Καρδίτσης), την Παρασκευή 30/1/2015 στις 10 το πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ