ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΛ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΝΕΡΓΟΥ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαρέμβαση στην τοπική δ/νση  της ΔΕΗ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρο Τάσο Τσιαπλέ, μετά και τη χθεσινή καταγγελία του ΕΚΛ που αφορούσε σε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών σε σπίτι συνταξιούχου που ζει με την οικογένεια του άνεργου και καρδιοπαθή γιού της στην περιοχή Νεάπολη Λάρισας.

Η αντιπροσωπεία  ζήτησε και πέτυχε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος, αφού ο καρδιοπαθής γιός της οικογένειας  που παραμένει χωρίς ηλεκτρικό για 4η μέρα σήμερα, υποστηρίζεται και από συσκευή οξυγόνου και έλαβε τη διαβεβαίωση πως το αίτημα θα προωθηθεί στη διοίκηση προκειμένου εντός της ημέρας να υπάρξει θετική εξέλιξη.

ΤΟ ΕΚΛ

Στην ανακοίνωση του ΕΚΛ μετά την επανασύνδεση του ρεύματος αναφέρονται τα εξής:

“Θετικό αποτέλεσμα είχε η παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στη ΔΕΗ, αφού οδήγησε στην επανασύνδεση το ρεύματος, σε συνταξιούχο στην περιοχή της Νεάπολης, που ζει και συντηρεί και την οικογένεια του άνεργου και καρδιοπαθή γιού της.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, έχει ως πάγια θέση και θα διεκδικεί, να μην κόβεται σε κανέναν άνεργο ή σε όποιον δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα.

Επίσης διεκδικεί άμεσα την μείωση κατά 30% των τιμολογίων της ΔΕΗ σε όλους τους άνεργους, τους απλήρωτους από τις δουλειές τους, στους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους και τους καλεί συσπειρωμένοι στα σωματεία και τις Λαικές Επιτροπές να τα διεκδικήσουμε”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ