ΠΑΝΔΗΜΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

παπαε1Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία της Γιάννουλης για να πουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό δικηγόρο και πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ Δημήτρη Παπαευθυμίου που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 52 χρόνων χτυπημένος από τον καρκίνο με τον οποίο πάλεψε σκληρά τους τελευταίους μήνες.

Με βουβή θλίψη γνωστοί και φίλοι είπαν αντίο στον φίλο, τον άνθρωπο, τον επιστήμονα, τον Δημήτρη έχοντας να θυμηθεί ο καθένας ξεχωριστά στιγμές που καταδείκνυαν τον ακέραιο χαρακτήρα του που τον έκαναν αγαπητό σε όλους.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος, τα τρία παιδιά του, οι γονείς και τα αδέλφια του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Δημήτρης έφυγε από κοντά τους.

Η κορύφωση του δράματος ήλθε όταν η κόρη του Χρύσα, που ακολουθεί τα βήματά του ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη Νομική, τον αποχαιρέτησε με θερμά, απλά λόγια κάνοντας και τις πέτρες να δακρύσουν.

παπαε2Πολλοί οι επώνυμοι που βρέθηκαν σήμερα στη Γιάννουλη για το στερνό αντίο στον Δημήτρη. Ανάμεσά τους οι βουλευτές Η. Διώτη, Χρ. Κέλλας, Μ. Χαρακόπουλος, Β. Κόκκαλης, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο πρόεδρος και σύσσωμο το δ.σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, δήμαρχοι, πρώην δήμαρχοι και στελέχη της αυτοδιοίκησης, πολιτευτές και πρώην βουλευτές, αρκετοί συνάδελφοι. Κυρίως όμως πλήθος κόσμου από τη γενέτειρά του την Κρανιά, αλλά και τη Λάρισα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ