ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΑΚ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΞΗΡΙΑ

xeimarrosΟλόκληρη επιχείρηση στήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Τιταρήσιο ποταμό στο κομμάτι που συνδέει τα Δελέρια με τον Αμπελώνα, όταν αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος από το Λιβάδι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και βρέθηκε να αιωρείται στην άκρη της ράμπας.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που διέσωσαν τον οδηγό του αγροτικού, ενώ στη συνέχεια με τη συνεργασία του δήμου που διέθεσε για αυτό το σκοπό μηχανήματα ανασύρθηκε και το αυτοκίνητο που παρέμενε ακίνητο στο χείμαρρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω οδηγός μη γνωρίζοντας τον κίνδυνο και αψηφώντας τις προειδοποιήσεις αλλά και την κορδέλα που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του χειμάρρου προσπάθησε να τον διασχίσει με αποτέλεσμα λόγω των νερών να μην μπορεί να κρατήσει σε σταθερή τροχιά το αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε με αποτέλεσμα δύο ρόδες του να βρεθούν στον αέρα.

Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας του εν λόγω οδηγού αστυνομία και δήμος τοποθέτησαν πέραν της κορδέλας και απαγορευτικά σήματα αλλά και κλαδιά στην είσοδο του χειμάρρου ώστε να μην επιχειρήσει και άλλος οδηγός να τον διασχίσει,

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ