ΓΚΟΥΡΤΣΑΣ, ΜΠΙΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι με τη Ζάκυνθο

ποδοσφΗ Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Δημητρίου Γκούρτσα και Augustin Billa από την ΑΕΛ για το υπόλοιπο της χρονιάς, αλλά και του Κωνσσταντίνου Δημητρίου από την Καλλιθέα. Σε ανακοινώσεις της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

“Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 βρέθηκε η χρυσή τομή για τη προσθήκη των δύο ποδοσφαιριστών Δημητρίου Γκούρτσα και Augustin Billa στην ομάδα του Τυρνάβου. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων συνεργάστηκαν για το αμοιβαίο καλό, με αποτέλεσμα η ομάδα του Τυρνάβου να προσθέσει δύο ποδοσφαιριστές που επιθυμούσε στο ρόστερ της και η ομάδα της Α.Ε.Λ. να απελευθερώσει δύο θέσεις για τη μεταγραφική συνέχεια.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη και τον Augustin στην οικογένεια του Τυρνάβου και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στην πορεία τους”.

δημΕπίσης η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δημητρίου, ο οποίος αγωνιζόταν στην Καλλιθέα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί στο Βύζαντα Μεγάρων. Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 καλωσορίζει τον 22χρονο αμυντικό στην οικογένεια του Τυρνάβου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο προπονητής του Τυρνάβου κ. Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Ζάκυνθο:
Οι δεκαοχτώ που θα ταξιδέψουν για το νησί του Ιονίου είναι οι εξής:
Πρίφτης, Μαλτζαρης, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Παληγεώργος, Στεργιανός, Χαλούλος, Λαμπρόπουλος, Νταντίδης, Κυριάκος, Παπασάββας, Otta, Milutinovic, Moussa Pokong, Γκούρτσας, Billa, Ιβανίδης, Εμμανουήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ