ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

πγνλΤεράστιες είναι οι ευθύνες της διεύθυνσης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΠΝΛ, των διοικήσεων του ΠΠΝΛ και της 5ης ΥΠΕ και όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, για τις μεγάλες ελλείψεις σε παιδιάτρους στην παιδιατρική κλινική του ΠΠΝΛ, στα άλλα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας και στα Κέντρα Υγείας, για την ανυπαρξία άλλων ειδικοτήτων (π.χ. Παιδοκαρδιολόγου, Παιδοπνευμονολόγου, κλπ), την ανυπαρξία ΜΕΘ στην Παιδιατρική στο ΠΠΝΛ

και όλη την 5η ΥΠΕ, αλλά και για την αντιδημοκρατική λειτουργία της διεύθυνσης της Παιδιατρικής Κλινικής, απέναντι στους γιατρούς.

Αυτές οι ελλείψεις και η μη ομαλή λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΠΝΛ, έχουν ως αποτέλεσμα την μη κάλυψη μεγάλου μέρους των αναγκών που υπάρχουν και η στροφή αρκετών γονιών σε ιδιώτες ή για σοβαρά περιστατικά σε νοσοκομεία Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών με κάλυψη όλων των κενών σε παιδιάτρους στο ΠΠΝ, το ΓΝΛ και τα Κ.Υ, σε άλλες ειδικότητες (π.χ. Παιδοκαρδιολόγου, Παιδοπνευμονολόγου, κλπ), την δημιουργία ΜΕΘ στην Παιδιατρική του ΠΠΝΛ με τον κατάλληλο εξοπλισμό και στελέχωση καθώς και την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία της κλινικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ