ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ

2-2-15-φωτο.Με επιτυχία συνεχίζει τις παραστάσεις του το «Θεσσαλικό Θέατρο», με το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!» στο «Θέατρο του Μύλου». Η  σημερινή απογευματινή παράσταση της  Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου, στις 7.30 μ.μ, θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Τα έσοδα από τα εισιτήρια  θα διατεθούν σε τρόφιμα για την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του  Δήμου Λαρισαίων.

Η παράσταση αυτή, όπως και κάθε Πέμπτη είναι  με γενική είσοδο 8 €.

Είναι καλό, αυτή την παράσταση να την παρακολουθήσει, όσο το δυνατό περισσότερο θεατρόφιλο κοινό. ΄Ετσι με το εισιτήριο που θα έβλεπε την παράσταση, ταυτόχρονα θα συμβάλλει να εξασφαλισθούν κάποια τρόφιμα για συμπολίτες μας που τα έχουν  πραγματική ανάγκη, που δυστυχώς είναι πάρα πολλοί.

Η  Σάτιρα  «Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!» με το σύγχρονο θέμα του, σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία και θα παίζεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο «Θέατρο του Μύλου».

Για οργανωμένες παραστάσεις Γυμνασίων, Λυκείων, αλλά και διάφορων Συλλόγων, οι αρμόδιοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410- 533417 , πρωϊ:  10 – 1μ.μ.

Εν τω μεταξύ αύριο Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ, το «Θεσσαλικό Θέατρο» θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Πίττα του στην αίθουσα του «Θεάτρου του Μύλου» και στην συνέχεια στις 9 μ.μ θα ακολουθήσει η βραδινή παράσταση του έργου: «Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ