ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

perifereiaΤο Ποτάμι πριν τις εκλογές ξεκαθάρισε ότι πρέπει να αλλάξουν όλα χωρίς να διαλυθεί η Χώρα. Οι Λαρισαίοι εκτίμησαν και τίμησαν το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού εκλέγοντας το γιατρό Κώστα Μπαργιώτα στην ελληνική Βουλή. Η ευθύνη είναι μεγάλη και η υποχρέωση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις όλων των πολιτών είναι τεράστια, άμεση και αδιαπραγμάτευτη.

Το Ποτάμι είναι αποφασισμένο να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο από τις γνωστές μικροπολιτικές πρακτικές που έχουν κουράσει. Ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας πριν την ορκωμοσία του έχει ξεκινήσει και συνεχίζει σειρά επαφών και ενημερωτικών συναντήσεων εργασίας με τους θεσμικούς φορείς της περιοχής. Στόχος είναι η μέγιστη συνεννόηση πέρα από κομματικές γραμμές για το καλό της πόλης και των πολιτών.

Σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό αποφασίστηκε η συνδρομή και η ενεργός προώθηση στο ελληνικό κοινοβούλιο όλων των αναπτυξιακών δράσεων της περιφέρειας καθώς και ο συντονισμός τους για την αντιμετώπιση των βασικότερων ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή. Διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων στην ανάγκη να τοποθετηθεί η Θεσσαλία στρατηγικά στη θέση που της αρμόζει βάσει των δυνατοτήτων και του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει.

Η Περιφερειακή Στρατηγική Καινοτομίας Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το όχημα για την αξιοποίηση των ειδικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η περιοχή όχι σε εθνικό αλλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι συναντήσεις αυτές δεν είναι σε καμία περίπτωση εθιμοτυπικές αλλά αποτυπώνουν το μέγεθος της δουλειάς που πρέπει να γίνει για να προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και όχι οι συνηθισμένες δικαιολογίες και υπεκφυγές για αντικειμενικές δυσκολίες και καμένη γη.

Nikodimos_oloi_ChΟ κ. Μπαργιώτας  επιβεβαιώνοντας το άριστο ομαδικό κλίμα που υπάρχει στο Ποτάμι παρέθεσε αργότερα δείπνο εργασίας σε όλους τους συνυποψήφιους του και τους τοπικούς συντονιστές, όπου και εξέφρασε την επιθυμία του για διαρκή συνεργασία με όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου. Επίσης ανακοίνωσε την πρόθεση του το πολιτικό του γραφείο να είναι και γραφείο  των εθελοντών του κόμματος.  Η θέσεις του Ποταμιού, οι συνέργειες και οι συνεργασίες που αναπτύχθηκαν προεκλογικά δεν ήταν ούτε ευκαιριακές, ούτε ψηφοθηρικές. Το Ποτάμι στη Βουλή με το Κώστα Μπαργιώτα  και τοπικά στη κοινωνία με τους υποψήφιους βουλευτές του, τους συντονιστές και τους εθελοντές  του θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για όλα όσα υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξουν.  Οι Λαρισαίοι  πολίτες θα κρίνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ